bisküvili pasta bilen herkes buraya |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | |
miss hugolina
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9455 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
y_bal
Altın Üye Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008 Konum: kuzusuna hasret Durum: Aktif Değil Puanlar: 2663 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
BİSKÜVİLİ PASTAMM Malzemelerimiz: 1 yemek kaşığı nişasta(sonradan sulandırıp dökülecek ) Muhallebiyi topaklanmamasına dikkat ederek hazırlıyoruz.sonra tepsiye 1 kat bisküvi ince bi kat muhallebi olarak döşüyoruz .benim tepsim 4 sıra alıyo normalde .. en üst kat muhallebiyi daha bol döküyoruz hindistan ceviziyle süsleyip soğutup afiyetle yiyoruz. Bu benim birebir yaptığım tarif bazen daha fazla yapmam gerektiğinde muhallebiden bi ölçüde kakaousuz yapıyorum bi kat beyazmuhallebi araya bisküvi sonra bi kat kakaolu muhallebi yine bisküvi olarak döşeyerek tepsiye diziyorum 4 sıraya ayarlıyorum yine iki tepsi çıkıyo o zaman .. ayrıca muhallebiyi puding alarak değilde bu şekilde evde yaparak hazırladığımda daha bereketli ve sağlıklı oluyo diye düşünüyorum. |
|
y_bal
Altın Üye Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008 Konum: kuzusuna hasret Durum: Aktif Değil Puanlar: 2663 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
SADE MOZAİK PASTA Malzemeler: · 450 gr petibör büsküvi · 1,5 su bardağı süt · Yarım paket margarin · 1,5 paket kakao · 3-4 yemek kaşığı şeker Yapılışı: Bisküvileri ufak parçalara bölün. Süt,margarin,kakao ve şekeri kaynatın. Koyulaşmaya başladığında bisküvileri ilave edip karıştırın. Folyo kağıdı üzerine döküp ister silindir ister piramit şekli vererek sarın ve buzdolabında 2-3 saat bekletin. Dilimleyerek servis yapın.. Bu tarifide sık sık yaparım hafif oluyo ve severek yeniliyor.Ayrıca belirtmek isterim mozaik pastaya bebe bisküvisi de eklediğinizde yada tamamını bebe bisküvisi ile yaptığınızda ayrı bi tad ayrı bi güzellik oluyo J) |
|
y_bal
Altın Üye Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008 Konum: kuzusuna hasret Durum: Aktif Değil Puanlar: 2663 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Düzenleyen y_bal - 20 Eyl 2012 Saat 12:03 |
|
y_bal
Altın Üye Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008 Konum: kuzusuna hasret Durum: Aktif Değil Puanlar: 2663 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
y_bal
Altın Üye Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008 Konum: kuzusuna hasret Durum: Aktif Değil Puanlar: 2663 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
iş yerinde pc mde resimler olmadığı için netten aldım resimleri kızlar .. ama evde yaptıklarımda şekil olarak aynı oluyo ..AFİYET OLSUNN |
|
miss hugolina
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9455 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Yeşimciğim bitanemmmmmçok ama çok teşekkür ederim canım arkadaşım.Allah razı olsun.Birebir ölçü bile vermişsin sağol canım
|
|
y_bal
Altın Üye Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008 Konum: kuzusuna hasret Durum: Aktif Değil Puanlar: 2663 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sık sık yaparım ben sunam severiz hafif olduğu için ..annemden öğrenmiştim bende 2 ölçü yapardı o da hep çoluk çocuk gelen giden bol olunca anca yetiyodu .. işine yarar beğenirsiniz inşAllah elde yapılınca muhallebisi hem daha bereketli hem daha lezzetli oluyo canım ..şimdiden ellerine sağlık afiyet bal şeker olsun resimleri bekliyorum Düzenleyen y_bal - 20 Eyl 2012 Saat 15:01 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|