bisküvili pasta bilen herkes buraya |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | |
miss hugolina
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9455 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2012 Saat 21:56 |
Kızlar Hiç bisküvili pasta yapmadım,hani bisküvi arasına podingkoyulan cinsten...ve başka nasıl var?
Kızım anasınıfına başladı,3 ekimde benim beslenme görevim var...Benden istenen mercimek çorbası(onu süper yaparım)bisküvili pasta,ve meyve...HERşey güzel bu pasta işi bozdu...Denenmiş çocuklar için buuuuuuuuuuuuu dediğiniz bir tarif bekliyorum
teşekkürler
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9455 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
|
sanırım bisküvili pasta yapan yok
|
|
y_bal
Altın Üye Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008 Konum: kuzusuna hasret Durum: Aktif Değil Puanlar: 2663 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hem basit hem hafif hem lezzetli ,, çok yaparım çok yaparımda bi türlü fırsat bulup yazamadım gülüm ..aklımda
|
|
nurcan
Altın Üye Kayıt Tarihi: 04 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2525 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
pudingi tarifdeki gibi yap canım petibör bisküviyi al en alt kata dose kare borcama bisküvili pastayı üstüne pudingden yay sonra yıne petıbor bisküvi yerlestir ve pudingi yay oylece en ust kata kdr gel ne kalınlıklıkda istersen istersen 2 pudinglede yapabilirsin en üst kata pudingi yayıp ustune hındıstan cevizi serpiyorum ben. benim tarif böyle canım umarım işine yarar
|
|
MaRaL
Altın Üye Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3544 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende bi kere yaptim canim
yaparken durum pek iç açici deildi ama dolapta bekleyince guzel oluyor ben kakaolu biskuviye sade muhallebiyle yapmi$tim alt kat biskuvi idi Düzenleyen MaRaL - 19 Eyl 2012 Saat 18:43 |
|
MaRaL
Altın Üye Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3544 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bunu buldumm sunacim otekinden daha pratik sanki çocuklarin yemesi için bunuda yaptim guzel oluyor |
|
miss hugolina
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
|
|
|
miss hugolina
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|