Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - birşey soracağım(diş fırçalama- tırnak kesme)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubirşey soracağım(diş fırçalama- tırnak kesme)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 4567>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2010 Saat 01:52
bende zaten onunla beraber fırçalıyorum...çok dikkatli bakıyor...kendide yapmaya çalışıyor...sonrada benim fırçamı istiyor:)

bir sitede etkili iletişim yöntemlerini okudum...
yağmura tırnaklarını yediği bir anda çok güzel tırnakları olan bir resim göster....eğer tırnaklarını yemezsen ilerde seninde böyle güzel tırnakların olur de...

hatta tırnaklarını yemezse hafta sonu tırnağına ojeyle bir çiçek yapacağını söyle...belki işe yarar
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2010 Saat 03:00
konuyla alakalı değil ama ilalcim seni vede eylülümü çok özledim belkide çok yakınızdır Embarrassed
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2010 Saat 08:24
Ayyy İfoo, Elifte yiyor tırnaklarını. Neden acaba? Gördüğümde uyarıyorum o anlık çekiyor sonra yine devam... Unhappy

Eymen'in tırnaklarını kesmek zaten savaştan beri. Hadi çıt çıt, hadi az kaldı diye diye LOL
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2010 Saat 09:01
Orjinalini yazan: ifakat ifakat Yazdı:

yaklaşık 1 ayı geçmiştir yağmurun tırnaklarını kesemiyoruz çünkü tırnak yokCryyoluyor ısırıp koparıyor.ne yaptıysam bıraktıramadım.banada bi akıl verin Confusedsıkıntılı anında veya boş durduğunda hemen başlıyor yolmayaDisapprove

bu sorun bizde de var bende belki 2 ayı geçkin süredir öykünün el tırnaklarını kesemiyorum çünkü yok...CryCry uzmanlar kendi haline bırakın önemsemeyin üstüne düşmeyin dediler ama olmuyor işte.. bakalım biz nasıl vazgeçireceğiz. bir yolunu bulursan banada haber ver arkadaşım CryCry
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2010 Saat 09:46
Biz diş fırçalamayı epeyce ilerlettik. Bir banyoya bir de lavaboya koyduk kendisi fırçalamaya başladı. Macun benim kontrolümde tabi ama biz de gargara falan yapıyoruz.
Tırnak işini de kolay halletmiştim. Sonuna kadar kopartmadan kesiyorum sonra kendisi son ucunu kopartıyor çok hoşuna gidiyor. Aydede yapıyoruz anneeee diyor.
Nil de tırnaklarını 1 ay kadar kopartır gibi yapıyordu. Üç renk oje aldın nazar boncuğu yapmak için. Sonra ona eğer tırnaklarını yemezsen sana benimki gibi nazar boncuklu oje sürerim dedim hemen unuttu ve bir daha kopartmadı.
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2010 Saat 23:36
tırnaklara ne kadar etkılı bılmıyorum ama acı oje duymustum bujıterılerde oluyomus bu tırnak yıyen cocuklar ıcın..bır arkadasım denemıstı kızında agzına göturdugunde acı bır tat verdıgını ve kızının vazgectıgını söylemıstı..onun yalancısıyım ama bır sorun belkı bulabılırsınız....
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
esma24 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 169
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2010 Saat 12:55
acı ojeler hiç bir işe yaramıyor ablamın kızı yiyor tırnaklarını yıllardır çare bulamadılar tabii çocukcağız ilgisizlikten yapıyor biliyorum ama elimden bişey gelmiyor acı oje sürerdi ablam yine de yerdi tırnaklarını bide biz gidince ağzımıza sürerdi tırnaklarını bakın ne kadar acı diye gerçekten iğrenç bir acısı var ama bana mısın demiyor 
 duygu güzel çözüm bulmuş  bir kenara yazacağım ilerde başıma gelirse diye
tırnak kesmede sorun yaşamadım çocuklarda bebekken hep uyurlarken kestim sonra kullanılmayan bir tırnak makasını onların eline verdim sizde benim tırnaklarımı kesersiniz ben bitirince dedim çıt çıt saya saya kesiyoruz hem sayı saymayı öğreniyorlar hem eğlenceli geçiyor zaten oğlum büyüdü kızımda benim tırnaklarımı kesiyor güya dokundurup çekiyor çok hoşuna gidiyor ben anne oldum sen bebek diyor
güzel kızım Eylül'üm
oğluşum Bahadır'ım
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2010 Saat 23:19
ben yağmur doğdu doğalı tırnak uzatmadım.onun ağlığı için uzatma işine aza verdim.biyerini keserim,altını değiştirme,yemek yama kısaca temizlik açısından.kızım boyle yaptığı için kendiminkileri uazttım bayağı hemde oje sürdüm yağmura gösterdim bakk  benim tırnaklarım çok güzel,seninkine bakim dedim bakk benimkide çok güzel dedi.aa dedim yoldunmu sen benimkiler uzun ama dedim ısrarla benimkilerde güzel dimi anne dedi.koparmazsan güzel olur oje süreriz babaya gösteririz dedim ama fayda etmedi.acı oje fayda etmez çünkü azına sokup yemiyor ısırıp yolmaya başlıyor.yemek değil yani.esma ilgisizlikten olduğunu nerden çıkardın kiConfusedne alka ki kendimi sorguladım bi an acaba ilgisizmiyim diye,niye sorguladıysam.gayet yeterli bi şekilde ilgiliyimdir
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 4567>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.