Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - birşey soracağım(diş fırçalama- tırnak kesme)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubirşey soracağım(diş fırçalama- tırnak kesme)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2009 Saat 13:56
burun için  yapacak bi$ey yok
aglaya aglya temizleyceksin

abartmiorum vallahi benimkide a$ida daha az aglio :))
ama mecbur temizlycez yoksa oksuruolar i$ler sarpa sario

bide du$ aldiririken bol bol SIK BURNUNU
benimki fazla ses çikmio suyla oynarken
ba$indan su dokuyon ya, sonra çaktirmadan SIK burnunu
Big smile
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2009 Saat 15:46
bende burnunu sıkıyom yıkarken ilal LOL ozaman düşüyo sümükçükler LOL
ayrıca tonimer aldım ama püskürtürken ağlıyo zibidi LOL zor bela savaşa savaşa çıkıyo LOL
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2009 Saat 16:50
aynı yöntemlerin hepsini yapıyorum bende ...aspiratörle temizlemesem..hırk hırk....ememiyo...uyuyamıyo...temizlesem bas bas bağırıyor...
yani bağırmayan bebek yokmuş...
az önce ot--bebenin nasal aspiratörünü denedim....
diğer aspiratörlere göre daha kolay,daha hızlı ve daha verimli...burnunun içine sokmuyorsun ama yine bağırıyor...LOL
ve anladım ki temizleme işlemi yada burnuna bir cisim girmesinden ziyade çekme sırasındaki sesten daha çok korkuyor...

şimdi..temizleme esnasında eylülün ilgisini babasından daha çok dağıtacak bir cisim arayışındayımLOL

Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2009 Saat 16:52
Orjinalini yazan: burcu burcu Yazdı:

sık burun tıkanması yaşardık.. sonucunda Çınarda alerji çıktı. 6 yaşına kadar yapacak birşey yok dedi KBB doktorumuz. bir allerji şurubu var. onu bir süre kullanın bırakın tekrar burun tıkanınca tekrar başlayın falan dedi.. öyle devam ediyoruz şimdi..

bilgenin yaptıkalrını ben de yapıyordum.. hepsini birden aynı anda.. illiadinden hiç fayda görmedim ama.. viksi de şöyle parmağımla alıp yastığının bir-iki kenarına sürüyordum ondan fayda gördüm epey.. ayrıca serum fiz. den fazla okyanus suyu kullandım hep.. inanılmaz etkili. biraz pahalıya geliyor ama serum. fiz. den daha fazla rahatlatıyor çınarı. değer yani..

bende korkuyorum alerji probleminden...doğduğundan beri çok hapşıran bir bebek eylül...benimde alerjim var ve dikkat ettimki benim daha çok hapşırdığım günlerde oda çok hapşırıyor...

birde benimde eylülün de burun kanallarımız darmış...bana ameliyat diyor doktor ama gözüm yemiyor benim...
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2009 Saat 16:55
bende tırnaklarını kesmekte çok zorlanıyom haydin sizde bana yardım edin bakalım napıcam ben ConfusedTongue
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2009 Saat 17:00
önceleri uyurken kesiyordum ama artık yemez oldu
bir eline birşey verip diğer elinin tırnaklarını kesiyordum...hadi çıt yapıyoruz...çıt...hadi birdaha çıt...bak gördünmü diye gösteriyordum..oda bakıyordu...ama harketlenmeye başlayınca...onuda yemiyor...

şimdi her iki elinide dört beş seferde kesiyorum...yakaldımmı affetmiyorum yani...çünkü tırnak makasını almaya çalışıyor...mesela şimdi bir tırnağı kaldı...zilli elimde tırnak makasını gördümü kaçıyorLOL
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2009 Saat 17:04
Tirnak derdi bizde de var. Kizim hic sesini cikarmazdi hala da soyler sever...
Ama Tevhid bas bas bagiriyor elini tuttugun zaman.
Herkesi tirnakliyor, cirmaliyor... LOLLOLLOL
Gecen affetmeyeyim keseyim dedi birden hareket edince azicik etini almisim cok az ama... Bir bagiriyor bir agliyor goreceksiniz...

Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2009 Saat 17:05
ay benimkide kıyameti koparıyo başlıyo alamaya tırnak kesmemiz toplasan 2 gün ediyo Tongue diğerin keserken zaten diğeri uzuyo hemen LOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 7>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.