Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7665
|
Gönderim Zamanı: 17 Eki 2009 Saat 10:44 |
ayy ilalll Allah iyiligini versin, ben de bir actim ki acaba ne sordu diye  
ben elifle atcilik oynadigim zaman benim dizlerim kizariyor, hatta ustumdeki agirliktan dolayi ellerimde aciyor da,  ben eymen de bir kizariklik tahris gormedim 
havalar serinledi,uzun pijama giyiyor ama yazinda birsye gormemistim  eymen de yazin emekledi
sanirim o tahris bize has, tahris olsa acisa Allah oyle yaratmazdi, o ic guduyu koymazdi 
|
|
 |
hülya
Pırlanta Üye
Puanlar: 7438
|
Gönderim Zamanı: 17 Eki 2009 Saat 10:47 |
ilahi ilal hiç güleceğim yoktu    kızının dizlerinde taşıdığı kilo seninki birmi canım ya birde onların kemik yapısı daha yumuşak bizimkine göre merak etme prensesinin canı acımıyordur
|
 |
ilal
Altın Üye
Puanlar: 3036
|
Gönderim Zamanı: 17 Eki 2009 Saat 13:18 |
peki birşey daha sorayım eylül 27 ağustosta alt iki dişini çıkardı ama hala uzamadı...üstte bir tane var o neredeyse diğerlerini geçti...
yerçekiminin etkisi vardır belki diyorum... ama alttakilerin uzamamasının altında başka sebepler arasammı ki
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Puanlar: 7665
|
Gönderim Zamanı: 17 Eki 2009 Saat 13:34 |
Eymenin de oyledi, daha yeni yeni tam dis olmaya basladi. Bozuk gibi cikiyor sonra duzeliyor normal dis gorunumune kavusuyor. Ustte bir tane cikti mesela, egri disliler gibi, o da duzelecek bir sure sonra, cunku alttakiler de oyleydi.
Yani o da normal. Alttakiler daha yeni duzeldi, eymenin resim topicinde disi var bak istersen 
|
|
 |
ilal
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 21 Eki 2009 Saat 10:19 |
burası benim topicim olun bariiii
yahu siz bebeklerinizin burnunu nası temizliyorsunuz tıkandığında...,
ben bol serum fizyolojik ve nasal aspiratör kullanıyorum...ama çok çok ağlıyor savaş veriyoruz artık...önceden bukadar değildi...
şimdi ot--bebenin kini alacağım...o daha masummuş?
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
 |
bilgeakgun
Kıdemli Üye
hepimiz hilalcigiz:)
Puanlar: 1906
|
Gönderim Zamanı: 21 Eki 2009 Saat 10:44 |
İlalcim ben ozan da burun tıkanıklığı sorunu çok yaşamıştım o yüzden tecrübelerimi aktarayım sana,öncelikle eğer hastalığı yok ve kuru bi burun tıkanıklığı ise,hergün banyo yaptırman bebeğini çok rahatlatır ve burnunda hiçbişey bırakmaz,ama eğer hasta ve burnu tıkalıysa,odasına sıcak su bulunan kabın içine fındık kadar viks koy,burnuna siccnasal sür,yakasına cold mix damlat,ben hepsini birden yapıyordum çok iyi geliyordu,ha bide iliadin damla var,ama o son çaren olsun,hani uyuyamadığı durumlarda falan,çünkü en fazla 3 gün kullanabiliyorsun zaten,ve de damlatmak işkence gibi,bebek asla izin vermiyor,
Düzenleyen bilgeakgun - 21 Eki 2009 Saat 10:45
|
|
 |
ilal
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 21 Eki 2009 Saat 11:23 |
bilgeakgun Yazdı:
İlalcim ben ozan da burun tıkanıklığı sorunu çok yaşamıştım o yüzden tecrübelerimi aktarayım sana,öncelikle eğer hastalığı yok ve kuru bi burun tıkanıklığı ise,hergün banyo yaptırman bebeğini çok rahatlatır ve burnunda hiçbişey bırakmaz,ama eğer hasta ve burnu tıkalıysa,odasına sıcak su bulunan kabın içine fındık kadar viks koy,burnuna siccnasal sür,yakasına cold mix damlat,ben hepsini birden yapıyordum çok iyi geliyordu,ha bide iliadin damla var,ama o son çaren olsun,hani uyuyamadığı durumlarda falan,çünkü en fazla 3 gün kullanabiliyorsun zaten,ve de damlatmak işkence gibi,bebek asla izin vermiyor, |
bilgecim hatırlıyorum seninde çok sorun yaşadığını.... neredeyse 10 gündür akıyor burnu yine.ateşssiz grip..birara geçiyordu şimdi yine başladı. ben coldmixten fayda göremedim.sicnasalıda kullanabilrimiyim diye çekindikm ama denemeli...iliadinide kullandım...vicks i sıcak buhar makinası ile kullandım...doktor buğu mentol kullan dedi..şimdi o var...ama tıkanıklık...o şeyler çıkmadıkça geçmiyor
|
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 7922
|
Gönderim Zamanı: 21 Eki 2009 Saat 13:10 |
sık burun tıkanması yaşardık.. sonucunda Çınarda alerji çıktı. 6 yaşına kadar yapacak birşey yok dedi KBB doktorumuz. bir allerji şurubu var. onu bir süre kullanın bırakın tekrar burun tıkanınca tekrar başlayın falan dedi.. öyle devam ediyoruz şimdi..
bilgenin yaptıkalrını ben de yapıyordum.. hepsini birden aynı anda.. illiadinden hiç fayda görmedim ama.. viksi de şöyle parmağımla alıp yastığının bir-iki kenarına sürüyordum ondan fayda gördüm epey.. ayrıca serum fiz. den fazla okyanus suyu kullandım hep.. inanılmaz etkili. biraz pahalıya geliyor ama serum. fiz. den daha fazla rahatlatıyor çınarı. değer yani..
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |