|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canss ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Oca 2016 Saat 21:25 |
Hocam size bazı sorularım olacak cevaplarsanız cok sevinirim .
1- 4.5 yasındaki kızım nezle grip olmamasına ragmen bunların akabinde olan öksürme gibi öksürmeye basladı geceleri durup dururken bu neden olmus olabilir gündüz yok gece var hasta degil yakın zamanda da olmadı .Bal limon dısında birşey yapabilir miyim? 2- Hocam grip olacagınızı hissettiğinizde burna sıkılan ( first def--nce ) spreyler zararlı mı yada faydası var mı? sozum ona burna bunları sıkınca burunda üremeye baslayan mikropların üremesini engelliyormus ve hasta olunmuyor yada cok hafif oluyormus . esim kullanıyor ise yarıyor diyor ama ben mesafeliyim sizce bunlar nedir? 3- Hocam bir diğer sorum yne haberlerde donuz gribinden ölen hastaneye yatan insanlar türedi korkar oldum gecen biri ölmüş donuz gribinden atesi düşürülememiş bir türlü falan . Ama sizin bir cevabınızı hatırlıyorum domuz gribide bu normal griplerdendir diye yazdıgınızı. Bu insanlara aslında ne oluyor oeki Hocam kendimizi nasıl koruyacagız ? Sizin cevaplarınız benim için altın degerinde |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bazi Gripler bu sekilde seyir gosterirler. 2- Hic bir faydalari yoktur, "Tamamen duygusal" dirlar!!! Siz erkeklere ne bakiyorsunuz? Onlar bir seye bir defa para verdilermi, o mutlaka ise yariyordur..
Seneler evvelki, Rayma bilezigi diye satilan enayi bileziklerini alanlarin cogunlugu; erkek milleti idi.. 3- Domuz gribine; Kortizonlu spreylerden verilirse, hasta ölur.
Soguk alginligi ilaclari verilirse, hasta gene ölur... Doktora gitmeselerdi, olmezlerdi..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Oca 2016 Saat 02:52 |
|
![]() |
|
canss ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam nasıl güldüm o bilezikleri hatırladım evet babam da almıstı ve hatta dedem cok memnundular
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|