özlem hn merhaba,
benim kızım 20 aylık. 3 aylıktan itibaren çalışan bir anneyim. kızıma anneanne bakıyor. eşim işleri dolayısı ile genellikle çok geç geldiği için hafta içi pek baba ile görüşemiyor kızım. hafta içi akşamları ben anneme gidiyorum geç saat kendi evime geçiyorum. hafta sonu pazar günüde kızım ile beraber eve geçiyoruz. bu arada artık 3-4 aydır sınavlarıma hazırlık yapmamdan dolayı hafta içi bazı akşamlar direk kendi evime geçiyorum ve kızımı görmüyorum. yani haftada nerdeyse 3 gün.
kızım bana inanılmaz düşkün. ne işe giderken ne normal dışarı çıkarken veya nede akşam kendi evime geçerken onu anneannesinde bırakınca çığlığı koparıyor ve çok ağlıyor. gizlice kaçmak zorunda kalıyorum. ama sanki onada bu davranışlarımla zarar veriyorum hissine kapılıyorum. ben yanlışmı yapıyorum. psikolojisini çok etkileyip ilerde güvensiz bir çocuklamı karşılaşıcam die düşünüyorum. çünkü normalde çok aktif ve sevgi dolu bir çocuk olmasına rağmen eğer onu iten tırmıklayan bir çocuk olursa hemen kendi kabuğuna çekiliyor ve resmen sesi soluğu çıkmıyor kendi halinde kalıyor. ne yapmam lazım. bu şekilde bırakmak zorundayımda çünkü sınavlarım daha 4-5 ay daha sürecek gibi. uzun oldu kusura bakmayın. cevabınız için teşekkür ederim.