Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - BİR YASTIKTA KOCAMAYIN
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBİR YASTIKTA KOCAMAYIN

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
*naz* Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4292
Mesajın Direkt Linki Konu: BİR YASTIKTA KOCAMAYIN
    Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2009 Saat 11:03

'Bir yastık' gerçekten KOCATIYORMUŞ

İngiltere’deki araştırmalar, çiftlerin ayrı yataklarda uyumasının daha sağlıklı olduğunu ortaya koydu.

Surrey Üniversitesi’ndeki İngiltere’nin en büyük uyku laboratuvarlarını yürüten Dr. Neil Stanley, beraber uyumanın eşlerden birinin horlaması, yorganın paylaşılamaması gibi nedenler sonucu sağlıklı bir uykuyu engelleyebileceğini kaydetti.

Kendi eşiyle de ayrı yatakta uyuduğunu belirten Stanley, aynı yatakta uyumanın sanayi devriminden sonra kalabalık nüfusun şehre kayması ve yaşam alanlarının küçülmesiyle başladığını söyledi.

Antik Roma’da çiftlerin sadece cinsel ilişkiler için aynı yatağı kullandıklarına dikkat çekilirken bunun günümüze de uyarlanması gerektiği kaydedildi. İyi bir uykunun depresyon, kalp hastalıkları, felç, akciğer rahatsızlıkları ve trafik kazaları gibi istenmeyen durumların yaşanmaması için çok önemli olduğunu vurgulayan Stanley, 40 çift üzerinde yaptığı araştırmada birlikte uyuyan çiftlerde ortalama yüzde 50 oranında daha çok uyku bozukluğu görüldüğünü belirtti.
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
Yukarı Dön
Fatoş-Tuana Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2067
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2009 Saat 11:13
yok valla ben kocamdan gayet memnunum eşim olmasın beni uyku tutmuyo sağlığım için eşimin yanımda olması gerekiyo ve aynı şekilde eşimde bu şekilde düşünüyo EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed
BİR TANECİK KUZUM
Yukarı Dön
Esra Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4005
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2009 Saat 14:52
ayrı yatakmı? yok ben almayım...eşim zaten istemez..10 yıldır aynı yatakda yatıyoruz kocamadıkda..ayrı yatakda yatınca genç mi kalınıyomuş....annanemin bir yastığı vardı boydan boyaydı....şimdi oda yok...
BİN SENE OKUSAM...NE BİLİYORSUN DİYE SORSALAR..SADECE....HADDİMİ...DERİM..!!!!
Yukarı Dön
durukuşum Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 344
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2009 Saat 15:29

ben zaten bu araştırmacıların canları sıkıldıkça yeni yeni icatlar çıkardıklarını düşünüyorum.

ben dargın kavgalı bile olsam kocamsız uyuyamam.o da bensiz uyuyamaz.Approve

hoşgeldin ipek tenli kızım hayatımıza!!!
Yukarı Dön
*naz* Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4292
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2009 Saat 18:50
LOLLOLLOLLOLBELKİ DE NÜFUSUMUZU KONTROL ALTINA ALMAK İÇİN YAPILDI BU ARAŞTIRMALOL
özür dilerim büyük harf için.LOLLOL(bağırmıyorum)LOLLOLLOL
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
Yukarı Dön
ARCA Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 184
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2009 Saat 15:50

Hugdaha da neler 29 yaşıma kadar yalnız yattım yatağımda eşimi hissetmeden uyumam asla bizim ufaklık yani arca şu geçici olarak armızda yatıyor o zaman bile eşimin yanımda olduğunu hissetmek var mı daha güzel birşey . Gece vardiyası olduğu zamanlar uyuyamıyordum bile ama yatağım buz gibi oluyordu onun yokluğunda onsuz asla....Evlendiğimiz ilk ay evet uyuyamıyorduk alışma faslı o yorganı çeker ben çekerim o döner ben dönerim tabi canım ikimizde hayatımızda ilklerden birini yaşıyorduk zamanla uyumumuz çok güzel oldu . Eşimsiz uyumak onsuz hayat gibidir.Ne kadar hır gürümüz olsada birlikte o yatağa girilir hemde aynı andaPig

Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3357
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2009 Saat 15:33
yok ben almayim
e$im olamdan genç kalaagima
e$imle ya$lanamyi tercih ederim :)

Yukarı Dön
mehser Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 24
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2009 Saat 21:56
Orjinalini yazan: Esra Esra Yazdı:

ayrı yatakmı? yok ben almayım...eşim zaten istemez..10 yıldır aynı yatakda yatıyoruz kocamadıkda..ayrı yatakda yatınca genç mi kalınıyomuş....annanemin bir yastığı vardı boydan boyaydı....şimdi oda yok...

o yastık annemle babamda hala var annem nevresim takımlarının yastıklarını kullanamıyor diye ayırmak istedi ama babacım istemedi komikte bir bahane uydurdu :D başı yastığın arasından aşağı düşüyormuş uyurken  LOL

henüz evli değilim ama madem ayrı yatacak evliler babalarının evinde de yatak vardı yani :)
çok saçma bu bilim adamları da yahuu Ouch
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.