Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
fatoş
Pırlanta Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16089
|
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2009 Saat 23:41 |
Evet Burcu sıkma
Meryem, sende sakın sağma canım, ılık bir duş al iyi gelir
|
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 21227
|
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2009 Saat 23:52 |
ben sıkmasamda geliyor...
mesela sibel'in oğlu Efe 'ye ne zaman baksam,istisnasız ne zaman baksam ıslaklık hissediyorum...
çok minik yeni doğmuş bebek kucağıma alsam yine geliyor...
sadece bu türlü durumlarda kendiliğinden geliyor,diğer durumlarda ,çok çok nadiren iki üç ayda bir geliyor,sıksam zaten hemen,bu yüzden asla,asla sıkmıyorum.
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
duygu
Kıdemli Moderatör
Dedektifler Odası Başkanı :)
Puanlar: 7116
|
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2009 Saat 02:16 |
Ben de ne zamna süt sağmayla ilgili bir topiğe girsem hele bir de cevap yazarsam sızlamayla birlikte birşeyler hissediyorum. Rahatsız edici boyuta ible geldi birkaç kere. Eski günleri hatırlıyorum. Düşünmek bile yetiyor yani  evdeysem hemen o an, dışardaysam da eve gelir gelmez duşa giriyorum. Geçiyor böylece...
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Puanlar: 7772
|
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2009 Saat 10:48 |
Allah yardımcınız olsun hepinizin.
Hilali biliyordum, çok ilginç aslında, bebek sevince, sütle ilgili birşeyler görünce filan...
Neyse ki hala emziriyorum 
|
|
 |
hülya
Pırlanta Üye
Puanlar: 7478
|
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2009 Saat 10:52 |
Meryemcim bende geçen mayıs ayında kestim oğlanı sütten benimde hala göğsümde sütüm var
sıkınca geliyor. Prolaktin hormonu ile alakalı imiş dr bana 1 yıl geçip hala sütün varsa gel tahlil verelim ilaç kullanman gerek demişti. Dr git bir tanem onlar seni yönlendirecektir
|
 |
meryem
Altın Üye
Ali İlber'in annesi
Puanlar: 3965
|
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2009 Saat 11:50 |
teşekkürler akadaşlar..
şimdi dr dan ggeldim..ultrasonda herşey normal..böbrekler falan...
prolaktin hormonu testi için kan verdim...akşama doğru alacam sonuçlerını..
dr emzirme 1 seneyi geçmiş pek normal olmayacağını söyledi...en son kullandığım bi ilacın yan etkisi olabileceğini de ekledi...bir de sonuç ne çıkarsa çıksın ilaca gerek olmadığını söyledi...
ben son iki ayda iki kere idrar yolları enfeksiyonu geçirmiştim...böbreklerden kaynaklanıyordur belki diye düşünmüştüm ama çok şükür değilmiş...
|
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Puanlar: 7772
|
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2009 Saat 11:57 |
Hadi inş. güzel sonuçlar alırsın.
Doğumdan sonra hemen düzenli olarak 2 ay adet oldum, sonra tık yok. Ben de korkular had safhada, yaptığım teste bile bakamıyorum filan. Çok şükür negatif çıkınca dr ye gittim, çok ilginç ama süt koruması dedikleri şey tekrar başlamış. Hani prolaktin çok salgılanınca adet olmuyorsun ya. Yoksa süt filan korumuyor. Neyse o gun bugunder yaklaşık bir seneden fazla oldu, ben de hala yok...
Tevhid, emmeyi bırakınca olursun diyorlar ama 
|
|
 |
Beyza
Moderatör
Puanlar: 5691
|
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2009 Saat 14:18 |
Öncelikle gecmis olsun Meryemcim, icini ferah tut insallah kötü bisiy cikmaz sonuclardan
Bu arada Nesibecim sözüm sana, benimde senin yazdigin gibi basima gelmisti ve su an yumurtaliklarimdaki sorunla bogusuyorum.Bir an önce doktora gitmeni tavsiye ediyorum.Sütü kestikten sonra gelir diye ihmal etme yalvaririm.Insanin psikolijisi bozuluyor canim sonra 
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
 |