Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
meryem
Altın Üye
Ali İlber'in annesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3965
|
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2009 Saat 22:55 |
nurten cim sağol canım dediklerin yolumu açtı..yanlış kelimelerle tarama yapmışım internette..prolaktin seviyesinde yükselme deyince bi sürü şey çıktı karşıma...hemen ddr a gidicem...
|
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 16089
|
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2009 Saat 22:59 |
meryem Yazdı:
nurten... Yazdı:
meryemcim o porolaktin hormonundan kaynaklanan bir sorun bir dr görünmen gerek
unutmuşsun hilalin başınada gelmişti böyle bir durum ilaç kullanmıştı 1 yıl önce |
gerçekten mi dur ona sorayım hatırlamıyorum ben...bi de araştırayım... |
Bende prolaktin hormonuyla alakalıdır belki diyecektim, Nurten benden önce davranmış  Canım eğer hala devam ederse bence test yaptır, yalnız bu test diğer testlerden biraz farklıdır, yaptıracağın zaman detayları söylerim
|
|
 |
meryem
Altın Üye
Ali İlber'in annesi
Puanlar: 3965
|
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2009 Saat 23:01 |
nurtenin mesajına kadar en mantıklı sebep bu görünüyordu...ama şimdi bu ikinci planda kaldı....
10 gün önce akşam acayip bir bel ağrısı şikayetiyle acile gittik..nöbetçi dr genel cerrahmış..idrar testi falan yapıldı..idrarda lökosit çıktı..antibiyotik verdi..bitince tekrar görün dedi...açıkcası pek de görünmeyi düşünmüyordum...prolaktin seviyesi yüksekliğini bazı böbrek rahatsızlıkları da sebep olabiliyormuş diyor makale....ürktüm...zaman kaybetmeyim bari...bi gideyim yarın..
|
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 21227
|
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2009 Saat 23:05 |
benim başımda hala varki
dönem dönem artıyor,bazen de duruyor,ama şimdi sıksam şimdi gelir..o dönem burdaki arkadaşlara sorduğumda sehayı sütten keseli 1 yıl olmuştu ve yatağıma süt akmıştı 
şuan iki yıl oldu,yatağıma süt akıcak kadar değil fakat sıktığım an elime gelicek kadar var..
doktora gitmiyorum artık,bıraktım,bi ara test falan istendi bendede gitmedim,daha doğrusu gidemedim...
bilmiyom sonu ne olacak.
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 8112
|
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2009 Saat 23:06 |
git tabi ihmal etme canım ama kafana da yakma şimdilik. yani internet hep en kötü ihtimalleri de yazar. baş ağrısını bile kurcalarsan kansere kadar gider biliyorsun..
hem sadece bir iye de olabilir.. ki inşallah öyledir.. haberdar et bizi. yarın kesin gidiyor musun. ararım ben yarın seni canım. geçmiş olsun inşallah önemli birşey çıkmaz da sadece psikolijiktir..
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 8112
|
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2009 Saat 23:08 |
sıktığım zaman bende de geliyor.. şimdi baktım hala geliyor.. öyle durduk yere değil de.. o normal ama dimi
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
nurten...
Altın Üye
bilalim + eşim + erenim
Puanlar: 4445
|
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2009 Saat 23:19 |
sıkma o zaman burcu  şimdi baktım deyince çok güldüm