hocam şimdiden çok teşekkür ederim, sizin burda olmanız ve bize yardımcı olmanız benim için gerçekten çok önemli ve değerli;
- bebeğim 8 aylık 10 9110 kg, 71 cm
3340 kg 51 cm doğdu, ilk aylar (2-3 ay) çok hızla kilo aldı, 5 aydır falan 500- 600 gr arası alıyor. siz bu kilolar için fazla diyorsunuz, ama ayda 500 falan alıyor
- anne sütü alıyor, 500 ml süt diyorsunuz nasıl anlıycam ne kadar aldığını, yoğurt yememeye başladı, iştahı iyi aslında. anne sütü alınca yinede inek sütü vermelimiyim.
- acd 3 ve demir damlası verdi doktoru, tahlil yapılmadı. demiri vermiyorum sizi okuduğumdan beri, acd3 iyimidir.
-kış geliyor, grip soğuk algınlıkları başlar. bebeğimi sıkı sıkı hasta kişilkerden korumam gerekirmi yoksa mikroplarla tanışmalımı?
- erikli şaşal ile yıkamadım ama biraz steril davrandım, benim ellerim egzama oldu yıkamaktan, emziklerini kaynattım, bebeğin ellerinide yıkadım, birisi elleyince, ama sizi okuyunca :(( geç kalmadım umarım bağışıklık sistemi için.
- saat 10 dan önce ve akşamüstü 4 ten sonra dışarı çıkarsam güneş kremi sürmemelimiyim, güneş ışığı ne kadar süre alamlı, pek çıkarmadım güneşe.
- hala emeklemiyor, koltuğun kenarına ben tutrunca bir süre kendisi durabiliyor ama kendi kendine kalkmaya çalışmıyor. desteksiz oturmaya 10-15 gündür başladı. gelişimi yavaşmı. emeklemiyor ama oyuncağını falan almak için sürükleniyor asker gibi.
-