|
Bilirubin, Sodyum, Hastaneye Yatış |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Seymahu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 00:25 |
Kadir Hocam iyi akşamlar. Arkadasımın bebeği için yazıyorum size. 06.06.2025 doğumlu, dogum kilosu 3100 gr olan bir kız bebek. şu anki kilosu 2800 gr. bugun rutin kontroller için hastaneye gidiliyor, kan tahlili yapıyorlar. bilirubin ve sodyum degerı yuksek diye yatış yapılmak isteniyor. aile imza verip yatışı kabul etmeden hastaneden çıkıyor. sizin bilirubin tablonuzu incelediğimizde 12 günlük bir bebek için tahlildeki değer sorun teşkil etmiyor diye yorumladık ama yine de hm sodyum hem de bilirubin için yorumlarınız bizim için kıymetli Teşekkür ediyorum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Aşırı sıcak tutulmaya bağlı olarak su kaybetmiş. Ara ara su teklşf edin ve istediği kadar içsin, düzelir.
2- Bilirubin değeri; lafı bile edilmeyecek kadar düşük. Bunlar neyın peşinde, neyin kafasını yaşıyorlar ki? Çok merak ediyorlarsa, cam arkasından, çıplak olarak, 15'er dakika göğüs ve sırtını güneşe tutun, daha çabuk düzelir. 3- Maalesef; Türkiye'de Tıp eğitimi bilhassa Pediatri eğitimi bu gibi doktorların eline düşmüştür. Düzelmesi son derecede zordur. Uyanık olun, yazılarımı okuyun. |
|
![]() |
|
Seymahu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkur ederiz hocam, yatışı Kabul etmemekle dogru yapmislar o zaman. tekrar tesekkur ediyorum zaman ayirdiginiz icon
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|