Bilgi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
NagihanKY
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: Dün Saat 17:17 |
Kadir Bey merhabalar,
Bentonit kili hakkında düşünceleriniz nedir? Çocuğuma ağır metal, parazit, toksin vb temizliği için kullandığım bir takviye. Sizin bu takviye hakkındaki düşüncenizi bilmek isterim. Teşekkürler.
Düzenleyen NagihanKY - Dün Saat 17:18 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118808 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Kaolin ihtiva eder. Eskiden; KaoPektin diye bir ishal ilaci vardi.
Kaolin ve Pektin denilen gida lifleri ihtiva ederdi. Eski caglarda da; bilhassa Girit adasinda bulunan ozel bir "Kil" keci kani ile karisitirilir ve zehirlenme tedavisi olarak kullanilirdi. DEVAMLI KULLANILMAZ!! Agir metalleri emdigi gibi, Demir ve Magnesium emilmesini de ONLER!! Cok matah bir sey olsa idi, anlattigim; KaoPektin ilaci hala satiliyor olurdu. Sakin abuk-subuk doktorlarin uydurmalarina kanmayin. Kendilerinde hicbir ilim olmayan, bilhassa "Prof kilikli" soytarilara asla itibar etmeyin. Senelerden beri bu soytarilari anlatiyorum. Bunlar biraz da "zeka ozurlu" olduklari icin, bilhassa Amerika'da, sirf arastirma fonunu dolandirmak icin uydurulan yalanlara itibar etmeyi cok seven Prof. lar var! Bunlarin ornekleri: 1- Aluminyum'un Alzheimer hastaligi yaptigi yalani. 2- Yuksek gerilim ve Cep telefonlari ile ilgili yalanlar. 3- Mikro dalga firinlarla ilgili yalanlar. 4- bis-Phenol A yalanlari. 5- Acryl Amide yalanlari. 6- Simdilerde; "AirFry" yalanlari, 7- Klima ve Legionnaires' hastaligi yalanlari 8- Sekerler ile iligili yalanlar, Fruktoz sekerini, "suni seker" zanneden Prof. lari unutmadik! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Saat 58 Dakika önce Saat 19:59 |
|
NagihanKY
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
|
Çok teşekkürler değerli bilgileriniz için hocam. Aslında ben yüzüm için kullanırken yüzüme çok iyi gelince bi araştırma gereği duydum ve içilerek vücudun arınmasına destek olduğunu okudum ve öyle kullandırmaya başladım. Çocuklara ağızdan olarak senede bir kere 1 ay gibi bir süre kullanıyorum. Senede 2-3 kere 1,5 ay kullanım öneriliyor normalde ama ben bu kadarını kendimce fazla bulduğum için senede bir kere 1 ay olarak veriyorum. Yaşa göre doz ayarlaması yapıyorum. Mesela 3,5 yaşa bir tatlı kaşığı bir bardak su ile karıştırıp veriyorum. Gün içinde de bol bol su tükettiriyorum. Bu kullanım fazla mı, daha aza indirmem gerekir mi?
Düzenleyen NagihanKY - 22 Saat 13 Dakika önce Saat 20:44 |
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Kullanmayin!! Tezgaha gelmeyin!! O yazilar, sirf satis olsun diye boyle abartili anlatiliyor!
Fayda yerine zararlari olur.
|
|
NagihanKY
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
|
Anladım hocam. Peki ağır metal atılımı için daha doğru bir seçenek var mıdır? Benim oğlum 1,5-2 yaş civarı bir dönem kumanda pillerini takıntı haline getirdi çıkarıp ağzına alıyordu hocam pillerde akıntı görmedim hiç ama dış kısımlarında da zararlı maddeler olabilir mi diye hep içimde bi rahatsızlık kaldı. Sonrasında da bir paylaşımda pillerin dışında da bu maddelerin olabileceğini okumuştum, endişelendim. Bu yüzden ağır metalleri temizleyecek bir ürün kullanma gereği duydum varsa böyle bir durum arınma amaçlı.
Düzenleyen NagihanKY - 18 Saat 39 Dakika önce Saat 00:18 |
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Gereksiz endiseler.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|