Bilgi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tulayferiha
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 183 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Ara 2024 Saat 23:11 |
Hocam merhaba. Kizim 5 yas 110 cm 18 kg.
3 yasa kadar eziyet ettim. Ilaclarla, acillerle... sonra sizi tanidim. 2 yildir dr gitmedik. Ilac almadik. Ates dusurucu belki 1 kere vermisimdir. Birkac soru soracagim izninizle bilgi icin. 1. Son bir yildir atesi hic cikmadi. Atesin cikmasinin iyi bisey oldugunu ogrendik sizden. Acaba hic cikmamasi sorun mu? Grip oluyor ama ates olmuyor. 2. Bogazinda lenfleri cok sayida var ve geniz eti olan bir cocuk. Sizin tavsiyenizle gectigimiz yazi denizde gecirdik. Cok cok ii geldi. Ekim ayina kadar geceleri guzel uyudu. 1.5 aydir iliadin bile fayda etmiyor, hep tikali dudaklari catlak ve duyma problemi olustu. Düzelmiyor. Nefes alamadigi icin saglikli uyumuyor. Ne yapabilirim? 3. 2 senedir doktor gitmedik. Ama vitamin kan degerlerine baktirmamiz gereken period var mi? Gerek var mi? 4 cok sogukda olsa ortunmeyi reddetmesi huy mudur? Nefes alamadigindan midir yoksa buyuklerin dedigi gibi ic atesi olabilir mi? Boyle bisey var mi? 5 kis aylari icin, soguktan yanaklari ve ellerinde olusan egzema/ kuruluk icin dogal icerikli bir oneriniz olur mu? Kolayliklar dilerim.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117998 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Yooooo, esas; "sorun" olduğunda ateş çıkar. Bağışıklığı iyi geliştiği için vücut ateşi çıkarmadan oluşan
antikorlarla işi hallediyor! Türk doktor aklı ile her ateşlendiğinde antibiyotik alanlarda bağışıklık bu yüzden gelişmiyor ve en basit hastalıklar bile ağır seyrediyor. Boyunda bu yaşlarda aynen böyle Lenf bezleri olur. Ayırım nasıl olur, çok anlattım, o yazıları da okuyun. Burun için ColdMix kullandınız mı? Kullanın. Muayyen zamanlarda tahlil diye bir şey yok. Bunlar sırf hasta sayısını çoğaltabilmek için Aile Hekimlerinin uydurduğu bir yalandır! Siz bir "solukluk" veya farklılık görürseniz, o zaman baklılır. Üşümekle hastalık olmaz. Bünyesi böyledir "iç ateş" değil, metabolizması bu şekilde çalıştığı içindir. Kuruyan derilerine günde 2-3 defa Vaselin sürün. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Ara 2024 Saat 09:49 |
|
tulayferiha
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 183 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
|
Cok teşekkür ederim. Hersey icin..
Bu arada coldmix kullaniyorum. Hem gece hem okula giderken montun yakasina. Burun bizi biraz zorlayacak gibi. Cok dolu genzi ve tikali ama neseli istah yerinde. Galiba sabredecegiz... Kolay gelsin..
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|