|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
MERVE ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Eki 2008 Konum: işte Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() |
öyle hortumlu değil isteyene özelden markasını yazarım. Bunun aparatı içinde.
|
|
![]() |
|
Elif Hansa ![]() Elmas Üye ![]() Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 7665 |
![]() |
nette resmini bulabilirsen bana bi resim ve markayi tam olarak gonderebilirmisin. zahmet olacak sana...
kizimda gaz sorunu kalmadi kocaman abla oldu normal biberon kullaniyorda, oglum icin belki lazim olabilir 6 dan sonra filan. süt, meyve suyu filan icirmek icin.
|
|
![]() |
|
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
Buraya tıklarsanız görebilirsiniz arkadaşlar. Sanırım bu marka değil mi? Güzel ve kullanışlı. |
|
![]() |
|
Elif Hansa ![]() Elmas Üye ![]() Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 7665 |
![]() |
Hmm guzelmis aslinda.Aramizda baska kullanan arkadaslar var mi?
|
|
![]() |
|
MERVE ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Eki 2008 Konum: işte Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() |
Evet duygu biberon o. Çok kullanışlı tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
nisanaz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kas 2007 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Puanlar: 1014 |
![]() |
ARTIK GAZ SORUNUMUZ YOK ÇOK ŞÜKÜR AMA GÜZZEL BİŞEYE BENZİYOR
|
|
07/08/2007 12:05
|
|
![]() |
|
asude ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kas 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() |
ben de miniğinden almıştım defne yeni doğduğunda tepe tepe kullandım.
antikolikmiş.memnundum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|