|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mürur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2012 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haz 2017 Saat 03:13 |
kadir bey merhaba biliyorum ayni sorulardan bunaldiniz ama inanin ben de okuyorum ama isin icinden cikamiyorum.yardiminiza ihtiyacim var.4 yasinda oglum 6 gundur atesli ve solunum zor bi sekilde ilacsiz devam ediyorum.tablolarinizi inceledim okudum ve oglum zature mi astim mi vallahi kafam allak bullak..arife gunu dr astim ilaclari verdi fakat ben entoli den ceki dim vermedim.flixodite diye bi puskurtmeli ilac verdi on defa icine cekiyor.onu yapinca rahatilyor oglum.az da olsa yemk yiyor arada oynoyor kosuyor fakat yorulup ara veriyor.neyse tam duzeliyor derken simdi bi saat once ates yine firladi solunum yine sıkıntılı...birde bu sikayetlerle birlikte devam eden grip te var.bana ne onerirsiniz ben ne yapayim oglumdaki tablo nedir?lutfen yardim edin....biliyorum kiziyosunuz ama sizinle iki oglumu da sizi okuyarak buyutuyorum tesekkurler...
|
|
![]() |
|
mürur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2012 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kisacasi oglumun sıkıntısının ne oldugunu cozemiyorum.dogdugundan beri nerdeyse her ay grip esliginde hiriltili oksuruk ve nefes verirken zorlanma soz konusu.ilk defa bu kış sadece griple gecti.yani hiriltili oksurukle ilgili bi sorun yasamadk.nisanda krese baslamak zorunda kalinca yine ge en seneye donduk.bukadar uzatip sizi sıkmak istemem ama işte guya detayli yazinca daha anlasilir olacagimi saniyorum kusura bakmayin..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Flixotide; kortizon oldugundan, her hangi bir hastalik tedavi EDILMEDI!!! Sadece gozunuzu boyadilar.. Olusan "Sahte iyilik " hali ile sizi kandiriyorlar.. Bu Flixotide'i kullandiginiz icin bakin daha basiniza ne isler acilacak!! Okuyun , cok iyi okuyun.. Yoksa, "krese" basladiginda, cok kotu; 2 sene (belki daha uzun) gecireceksiniz. Bilhassa; "sahtekarligin 3 Safhasini" cok iyi ogrenin.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|