Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bi sorum olacakti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubi sorum olacakti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2008 Saat 00:22
yaradı valla özlemcim birinin hayatını kurtardınLOLLOLLOLLOLmeraktan ölcektim yoksaLOLLOLLOLkıs sen bunu nasıl buldunShockedmüge hiç ipucu vermediki ser verdi sır vermediLOLLOLLOL

mügecim diştendir bide orda nasıl bilmiyom burası sıcak bende bişiy yiyemiyom çok halsizim vallaConfusedama bi gramda kilo vermedimAngryLOLLOLLOL
Yukarı Dön
fistiktuanam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 379
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2008 Saat 00:34
Cry
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

yaradı valla özlemcim birinin hayatını kurtardınLOLLOLLOLLOLmeraktan ölcektim yoksaLOLLOLLOLkıs sen bunu nasıl buldunShockedmüge hiç ipucu vermediki ser verdi sır vermediLOLLOLLOL

mügecim diştendir bide orda nasıl bilmiyom burası sıcak bende bişiy yiyemiyom çok halsizim vallaConfusedama bi gramda kilo vermedimAngryLOLLOLLOL

ay eminecimLOLLOL guldurdun beniLOL ya canim marka adi yasak diye sey edemedim sizde merakta biraktimEmbarrassed LOL

evet cnm kesin disten burasi ikigundur soguk baya donuyorum kanim cekildi vallahaDead yok cnm bizim ne kadarda ac kalsak o kilolari vrmeyiz Angrybizim yerimize yavrularimiz veriyo
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2008 Saat 00:42
buranın havası oynak birazLOLLOLLOLtööbe tööbeeLOLLOLbi ara bi soğudu yağmur çiseledi sonra kavruldu her tarafConfusedvalla elim kolum kalkmıyo sıcaktan camlarıda açamıyom korkumdanConfusedmutfağa öğleden sonra güneş vuruyo hava kapanana kadar.buzdolabı,derin dondurucu,su sebili çalışıyo onların sıcağı bide fırın çalıştıWackoWackobayılcaktım vallaLOLLOL
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2008 Saat 08:30
bugun gunes var ama bir daha yurt disimiz soguk deme malzeme verme eeee son durum alacanmi yok sa turkiyedenmi göturcen oyuna gelme bavuluna at sen turkiye pahali olur

Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2008 Saat 08:31
Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

bu mu LOLLOLLOL

http://www.preisroboter.de/ergebnis4879439.html burdan da tüm çeşitlerine bakabilirsiniz ayy çok leziz birşeye benziyor canım çekti yahuLOLLOLLOL
benim danalar hic icmedi bunlardan

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.