Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bi sorum olacakti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubi sorum olacakti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fistiktuanam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 379
Mesajın Direkt Linki Konu: bi sorum olacakti
    Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 11:49
arkadaslar 12 gun sonra turkiyeye gidiyoruz ALLAH nasip ederse ama mama konusnda bi sorunumuz var almanyada yasayan arkadaslardan cevap bekliyorum  (cesitli markalarin bi icecegi)  TRINK-MAHIZEIT iciyo ama turkiyeyde varmi yokmu bilmiyorum Confused cunku devam mamasini birakti geceleri ilaki bu icecekten istiyo burdan goturiyim diyorum ama 5 hafta kalicam oyuzden baya cok olur bileniniz varsa yardim ederseniz sevinirim Clown
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 11:57
ben oglumda canim butun mamalarini burdan göturdum ama mamalarin aynisini gördum ben doldurmustum ama trink mahizeit varmi onu bilmiyom iste kullanmadim ama malasi a....l idi turkiyede buldum aynisini ama sen götur bozulmazki dolaba koyarsiniz ama sanirsam o da var turkce yazili olarak ama aynisi olmayabilirde sen kendin götur canim ben olam turk arkadaslarim olsun göturuyorlar buradan sende öyle yap yolculluk ne zaman nereyee

Yukarı Dön
fistiktuanam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 379
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 12:19

ay cnm bende oyle yapiyim ozaman yuk olsun istemedim ama ne yapalim artikBig%20smileturkce adi ne acep ? canim ALLAH nasip ederse 28 de ucuyoruz istanbula 3 seneden beri gitmedim burnumda tutuyo vallaha safak sayiyorum inanirmisinCrysen neresindesin almanyanin? ben Bremene yakin oturuyom sen gidiyomusun izine ?ay amma soru sordum he buldum gurbetci yi dokturdum LOLLOL

Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 12:38
eglencelikde bak safak sayma yerim varmis eskiden sende gel safak say gurbettekiler ugruyor arada sen gotur buradan ama turkcesini unuttum ama var dedigim gibi buranin gibi olmaz ama aldigimiz yerlerde dolaplarda olmuyorki zaten sen gittigin yerde hemen dolaba koyarsin benim fikrim burdan götur daha ucuz oluyor canim benim kiz arkadaslar ne varsa göturuyorlar buradan turkiye pahali fikrim sonra ben essene yakininim mulheim de kaliyom bremeni biliyom trenle geciyom kaynanama giderken benim yaziyor bak avatarimin yaninda safagima bak

Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 5575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 12:42
Merhaba canim bildigim bende 13 gün sonra türkiyeye gidiyorum.Sana tavsiyem buradan mama götürmemen.Zaten Istanbula gidiyormussun, Istanbulda mamalarin hepsini bulabilirsin, ama farkli fiyatlarla tabii kiWinkTürkiye buradan aha pahali cünkü.bende kizimin mamalarini 2 ay önce kayinpederimden yolladim, o yüzden öyle derdim yok.Ama trink-mahlzeit var mi türkiyede bilemiyorum.Aynisi olmasa bile ona benzer seyler vardir
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 12:44
yani benim dedigim gibi degilmi beyza götursun buradan evet ona benzere seyler vardi ama aynisi degildir kiz beyza cok zekisin vallahi önceden yolamisin aferim sana yuk yapmican yani

Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 12:58
Bu Trink-Mahlzeit da ne ki?

Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 5575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 13:03
Bir tür icecek duygucumSmileBen defneye kullanmadim tam olarak icerigini bilemiyorum.Ama su an baktimda her markanin var kesin tr dede vardir.Internetten de siparisini verebilirsin canim.Yük yapmak istemiyorsan kargoyla istanbuldaki evine kadar gelirWink

Düzenleyen Beyza - 16 Haz 2008 Saat 13:06
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.