Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bi anda şiddetli karın ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbi anda şiddetli karın ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 296
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bi anda şiddetli karın ağrısı
    Gönderim Zamanı: 31 May 2014 Saat 00:48
Merhaba hocam
aksam 2 yas 9 aylık kızım kresten aldim7 38 derece ates vardı.  Oncesinde bisey yokmus. Eve geldik 15 dk sonra çığlık cigliga Karnım agriyor diye kivranip aglamaya başladı.  Burun akintisi su gibi ve bi anda ter bastı.  Bi taraftanda sanki boğazına balfam dolmuş gibi tıkana tıkana oksuruyor.. yarim saat hic aralıksız boyle geçti.  Artık hareket etmeye mecali kalmadı.  Tabii kaptigim gibi doktora koştum. Orda biraz daha iyilesir gibi oldu. Doktor muayene etti solunum yollarini usutmus dedi !! Antibiyotik igne istermisin dedi hayir dedim. Ilac verdi antibiyotik ve oksuruk kesiciymis. Ne olduguna bakmadik isim yazamıyorum.  Kan sayımı istedim bende sonuçları da gönderiyorum.  6 saat falan oldu simdi hafif ates dışında bisey yok gibi sadece sık sık normal kivamda buyuk tuvalete çıkıyor.  Bu arada hastaneye kosarken paranox attım bi tane. 
Hocam oncesinde hic bişey yokken bu neyin nesiydi böyle? ? Bi anda cok kötü oldu çocuk
antibiyotiklik olmadığını düşünüyorum fakat neydi onemli midir.. 
gerçi doktor amcam enfeksiyon var cok azda olsa deger üst sınırı biraz gecmis dedi ilacla tamamen gecermismis...
Degerli fikirlerinizi bekliyorum hürmetler
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2014 Saat 00:54
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2014 Saat 00:59
Hocam bu arada kizim 90.3 cm boy,  12.8 kg tesekkurler
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2014 Saat 01:06
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119777
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2014 Saat 12:41
Doktor; "Usutmus" dedi ha!!! O zaman niye israrla Antibiyotik veriyormus??? Eger, boyle bir durum olsa idi; Bogazini isitirsiniz, olur biter. Usutuk olan kendisi.
WBC:10.3 olmasi, zaten hastaliginin, Gripal oldugunu gosteriyor, ne Antibiyotigi! Ama bunu idrak edebilecek, kafa yapisi nerede??

Gelismesi iyi.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 May 2014 Saat 12:41
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2014 Saat 12:51
Teşekkürler hocam...
Peki bu bi anda gelen ateş terleme karın ağrısı da neydi... ondan sonra bi daha bbişey olmadı.  Hastaya eğer böyle hemen olup geçer mi.. anlama veremedim ve anlayamadım şeyler beni huzursuz ediyor. .. üsutuk olduğu kesin zaten ben kan sayımı isteyince aslında bende isteyecektir ama antibiyotik iğne istemeyiniz hemogram da istemezseniz diye düşündüm diye saçma bi yorum yaptı bu arada gaz aşırı kötü kokulu oluyor
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119777
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2014 Saat 13:01
Domuz Gribi geciriyor. Havalar isindigi icin, kisa surer. Ilaci/tedavisi yoktur, eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2014 Saat 00:27
Hocam Teşekkürler. Bir de şu en kıymetlimiz olan bal'in gerçeğini sahtesini nasıl ayırt edebilirim bi fikriniz var mı? ?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.