|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
Kevser ![]() Moderatör ![]() Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 5082 |
![]() |
gezmelerde , mecburen bağlıyordum ben. otobüsü durdurup da kaldırıma yapma ihtimali olmayacağı için
![]() ![]() ![]() ![]() öykü de öyle olacaktır eminim ![]() |
|
![]() |
|
Elif Hansa ![]() Elmas Üye ![]() Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 7665 |
![]() |
Kevser senin anlattığın gibi Elif'te öyle oldu ama biz uzun yoldaydık. Konyaya gidiyorduk, çişim geldi dedi. Bak kızım altına bez var yapabilirsin ama bir seferlik, anneanneye gidince bir daha takmayacağız dedim. Tamam dedi. Ama çişini yapmamış, bir baktım ki kuru nasıl sevindiydim mola da
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kevser ![]() Moderatör ![]() Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 5082 |
![]() |
Maşallah Elife
![]() Kızlar daha az inatçı ve daha anlayışlı oluyor galiba ![]() |
|
![]() |
|
Elif Hansa ![]() Elmas Üye ![]() Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 7665 |
![]() |
Ben Elif için aynı şeyi söyleyemeyeceğim
![]() ![]() Neyse konuyu dağıtmayalım
![]() |
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=16193&KW=tuvalet&PN=1&title=tuvalet-egitimi-gece-gunduz
biz bu topicde paylasmitik canim bak istersen ilerilere dogru cok sey ögrenirsin ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21029 |
![]() |
yasmin arayıp yorulma boşuna ben nazlıya gönderdim topiği
![]() Nazlıcım işte şu dışarı çıkma olayı tamamen sana kalmış bişey..bana göre kesinlikle açıp bağlamak çok çok yanlış,ben sehayı ne gece ne gündüz ne bi yere gittim diye asla bağlamadım asla...tek seferde açtım..ve uzmanlarda öyle öneriyor..ve edindiği bilgilere görede benim gibi tek seferde açınca belki bi ay falan sıkıntı çekiyosun ama sonra herşey düzeliyorç.fakat açıp başlamak öyle değil,alışkanlıkyapıyor çocuğun kafası dağılıyor...ben bezden açma döneminde yaklaşık bi 15 2o gün adımımı dışarı atmadım..bezden açmaya karar vermek aslında önce annede bitiyor,anne kararlıysa gerisi kolay..ben kesin kararlıydım ve adımımı dışarı atmadım çok mecbur hallerde bile...çok avantajınıda gördüm herkesede tavsiye ettim..
yanlız şöyle bi durum var sen çalışıyosun hep evde değilsin,buna göre evde öykü ye birileri bakıyor demektir...önce onlarla konuşup hepinizin aynı davranışta bulunmanız gerekirki,herşy yoplunda gitsin..herkafadan bi ses çıkıp herkes kendi bildiğini uygularsa bi sonuç alabiliceğini sanmıyorum cnm.
|
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21029 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|