Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bezlenmeyi bıraktık. sizler nasıl alıştırmıştınız?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubezlenmeyi bıraktık. sizler nasıl alıştırmıştınız?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5082
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2009 Saat 13:06
gezmelerde , mecburen bağlıyordum ben. otobüsü durdurup da kaldırıma yapma ihtimali olmayacağı için LOL LOL LOL ama bezsizliğe hemen alıştı, iki gün sonra bile, yolda anne çişim geldi dedi, annecim bezine şimdilik yapabilirsin dedim, sinirlendi. taa gittiğimiz eve saklamıştı yavrum. Approve
öykü de öyle olacaktır eminim Wink hiç telaşlanma...
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2009 Saat 13:45
Kevser senin anlattığın gibi Elif'te öyle oldu ama biz uzun yoldaydık. Konyaya gidiyorduk, çişim geldi dedi. Bak kızım altına bez var yapabilirsin ama bir seferlik, anneanneye gidince bir daha takmayacağız dedim. Tamam dedi. Ama çişini yapmamış, bir baktım ki kuru nasıl sevindiydim mola da LOLLOLLOL Oturttum hemen tuvalete, olduğu gibi bıraktı rahatladı sanırım LOLLOL
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5082
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2009 Saat 13:51
Maşallah Elife Approve
Kızlar daha az inatçı ve daha anlayışlı oluyor galiba Wink
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2009 Saat 13:57
Ben Elif için aynı şeyi söyleyemeyeceğim Big smile Çok inatçı da, bez konusunda ben nasıl bu kadar çabuk yırttım pek bilemiyorum LOL
Neyse konuyu dağıtmayalımBig smile
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2009 Saat 15:12
Orjinalini yazan: oykunaz oykunaz Yazdı:

birde henüz gezmelerde başlamadık  bezsizliğw orda ne yapacağız arkadaşlar ?? gçesemmi hani yolda falan açıkçası yapar diye tedirgin olmuo değilim..
öncxe kisa mesafeli yollardan git gel acele etmeeeee kizim tut de eve gidince bay bay decez söyle cami acin kuslara bakin once baka onlar cis yapiyorlar yukardan de LOLaklina ne gelirseLOLLOLben bu topiclere cok yazdim bunlardan cok vardi teski okusa idin bilgi alirdin dur bulam o topigi benLOLLOLLOLLOL

Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2009 Saat 15:17
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=16193&KW=tuvalet&PN=1&title=tuvalet-egitimi-gece-gunduz
biz bu topicde paylasmitik canim bak istersen ilerilere dogru cok sey ögrenirsinLOL

Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2009 Saat 15:18
yasmin arayıp yorulma boşuna ben nazlıya gönderdim topiğiLOL
Nazlıcım işte şu dışarı çıkma olayı tamamen sana kalmış bişey..bana göre kesinlikle açıp bağlamak çok çok yanlış,ben sehayı ne gece ne gündüz ne bi yere gittim diye asla bağlamadım asla...tek seferde açtım..ve uzmanlarda öyle öneriyor..ve edindiği bilgilere görede benim gibi tek seferde açınca belki bi ay falan sıkıntı çekiyosun ama sonra herşey düzeliyorç.fakat açıp başlamak öyle değil,alışkanlıkyapıyor çocuğun kafası dağılıyor...ben bezden açma döneminde yaklaşık bi 15 2o gün adımımı dışarı atmadım..bezden açmaya karar vermek aslında önce annede bitiyor,anne kararlıysa gerisi kolay..ben kesin kararlıydım ve adımımı dışarı atmadım çok mecbur hallerde bile...çok avantajınıda gördüm herkesede tavsiye ettim..
yanlız şöyle bi durum var sen çalışıyosun hep evde değilsin,buna göre evde öykü ye birileri bakıyor demektir...önce onlarla konuşup hepinizin aynı davranışta bulunmanız gerekirki,herşy yoplunda gitsin..herkafadan bi ses çıkıp herkes kendi bildiğini uygularsa bi sonuç alabiliceğini sanmıyorum cnm.
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2009 Saat 15:19
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=16193&KW=tuvalet&PN=1&title=tuvalet-egitimi-gece-gunduz
biz bu topicde paylasmitik canim bak istersen ilerilere dogru cok sey ögrenirsinLOL
sayfa ikiye bak kız ekleidm ben diyomLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.