Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bezlenmeyi bıraktık. sizler nasıl alıştırmıştınız?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubezlenmeyi bıraktık. sizler nasıl alıştırmıştınız?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 16:49
Orjinalini yazan: fatoş fatoş Yazdı:

Orjinalini yazan: burcu burcu Yazdı:

aa zaten kakayı öyle görkemsiz bir törenle göndermeye kalkma haa. o kakalar ihtişam içinde gönderilecek.. birinci kural bu.. bir kere bile atlamaLOLLOL
LOLLOLLOL

bunu hiç düşünemedim ya Tongue tabi böle kolay kolay gönderilirmi hiç LOLLOLLOL
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 18:52
hadi hayırlısı nazlıcımSmilebu dönemi sıkıntısız,az hasarla atlatırsınız inş.Big smile
ben aslında çok yazmıştım bu konudaki tecrübelerimi özellikle şu topikte
forum geneli kızların paylaşımları var,işine çok yarayacaktır..
ben daha yeni doğum yapmıştım,seha sanırım 4 aylık falandı,AÇEP eğitim kurslarına gitmiştim yaklaşık 6 ay kadar..çocuk gelişimi eğitimi bakımı,ne ararsan var..daha o zaman hocamız hemen hemen tüm çocuklar kakadan korkar kesinlikle merasimlerle bay baylarla göndermelisiniz demiştiLOLaynen uygulamıştım..Smile
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5082
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 23:31
ayy o baybaylar bizde de oldu. Ne mühimmiş şu necaset LOL LOL LOL
misafirlikte zorlandım bi ara, klozete götürüyorum, bizimki başlıyor, elini öpüp arkasına doğru sallıyor : Kakuuuuuşşş bay baaayyy, görüşürüüüzzz, hoşçakaaalll LOL LOL LOL benim de demem gerekiyor, duyan gülmekten ölüyor tabi Tongue anne kız bağıra bağıra, arkasından sular dökerek uğurluyorduk LOL LOL LOL
bizim de tuvaleti öğrenmemiz gece-gündüz birlikte oldu. sadece ilk gün bikaç kere kaçırdı çişini, o da gündüz..toplamda 3 gün sürdü gündüz öğrenmek. geceleri hiç yapmadı.çarşafın altına hasta bezi sererseniz, çocuklar farketmez bile. ses çıkarmadığı için.
kolay gelsin Wink
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2009 Saat 11:14
bayram tatilinde en iyisi gece alıştırmak sanırım...kızlar çoookkk teşekkürler..
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2009 Saat 11:32
ah nazlıcım çişini ikinci günün sonunda öğrenen ve hiç altına kaçırmayan zeynep olay kakaya gelice 3* 4 isyerek yapmadı tabi yapmayınca kuruluk oldu sonra istesede yapamadı ne ağladı ne zorlandı bir gün  bana yardım edin çok acıyooo oyyyyyyyyyy çözüm bulun bana iğne batıyo popoma diye evin içinde söylene söylene  sürekli turlayarak 2 saat kadar ağladı .. tabi o ağladı ben ağladım .. en son fitil koyup yaptı .. sonra 2 gün yapmayınca yine fitil koyup fitille yamasını sağladım .. çok zor bir dönemdi .. her kakada bende karşısında ıkına ıkına bi hal oluyodum LOL

o uğurlamalar bizdede vardı o kadar zor çıkan bişey kutlamasız gönderilirmi hiçLOLLOLbende hadi kızım yap bak arkadaşlarını onu beklliyor hemen gönderelim yalnız kalmasın diye  her gün bir hikeye uyduruyodum LOLLOLsonrada hadi bay bay selam söyle arkadaşlarına diye el sallayarak uğurluyoduk o önemli şeyi
birde bende gece ve gündüz aynı anda bırakdım bez bağlamayı  ..inan hiç zor olmuyo
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2009 Saat 11:39
Biz de aynı anda bıraktık. Çişi çok kolay öğrendi ama kakayı hiç sorma bile... Bir kaç gün yapmadı, azcık çıkmıştı bir ara ne alkışlar ne törenler...
Sonrasında 3 hafta altına kaçırdı ama kakasını. Kaka biraz zahmetli oldu ama çiş olayı 3 günde filan çözülmüştü. Lazımlığı sevmedi, normal tuvalate oturdu hep, iyi de olmuş.
Aklına gelince yine diyor, anne kaka arkadaşların yanına gitsin, evlerine gitsin, bayy bayyy LOLLOLLOLLOL
Bizim çiş-kaka maceralarımız bir topicte vardı ama bulamadım onu Confused
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2009 Saat 09:35
zehra aynen dediğin gibi oldu 3 gün yapmadı artık ağlaya ağlya fitil verdim hemen yaptı CryCryCry
dün demediğimiz şey kalmadı tuvalate oturuoz anne kaka geldi die. ama yokk ıkın ıkın Big smileBig smileBig smile henüz bir gelişme yok. bugün ikinci günü bakalım ne yapacağız..

nesibe öyküde bir kere kakasını altına yaptı hemde bilinçli Confused  anne kaka batıom dedi hadi tuvalete dedim nasıl ağlama yok buraya yapcam altını doldurdu. tabi tepkimi belli etmedim yaptı hadi anne temizleyelim Big smileBig smileBig smile temizledik anlattım.

bakalım inşallah en kısa zaamnda alışır kuzum.

geceye bayramda hazır evdeyim geçeceğim zehracım. akşam bez bağlamak tam dert çünkü.. bezleme ben ciş bapmıomLOLLOLLOL ama sabaha bakıyorum bezi dolu ConfusedConfused

Confused
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2009 Saat 09:36
birde henüz gezmelerde başlamadık  bezsizliğw orda ne yapacağız arkadaşlar ?? gçesemmi hani yolda falan açıkçası yapar diye tedirgin olmuo değilim..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.