|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
7beni ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 May 2016 Saat 21:31 |
Hocam 2012 kasim dogumlu 18 kilo 106 cm.boy olan oglumun saclarininnicinde bir tel beyazlasmaya akin sac var neden olabilir.endiselendim:(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilmem... Soya cekim olsa zahir.. Hicbir onemi yok.. Herhangi bir Vitamin-mineral eksikligi filan degildir, sakin ona-buna inanipta, cocuga ilac yuklemeyin.
|
|
![]() |
|
7beni ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Heryerde seker hastaligi yada pigment eksikligi veya bobreklerde sorun olabilir diye yaziyorda onunnicin sordum.siz onemli degil diyorsaniz oyledir.tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlar ya cidden aptal yada anasinin gozu sahtekarlar.. Sakin tek bir kelimelerine bile inanmayin. Genellikle soya cekimdir. Hicbir seyde yapilamaz, hicbir zarari da yoktur. Hicbir hastaligin da belirtisi degildir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|