beyaz lahana salatası |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
seyhann
Üye Kayıt Tarihi: 24 Kas 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
Konu: beyaz lahana salatası Gönderim Zamanı: 03 Oca 2009 Saat 18:57 |
malzemeler:
beyaz lahananın iç kısmı
limon suyu
nane
pul biber
kişniş
2-3 diş sarımsak
zeytin yağı
tuz
yapılışı:
lahana uzun uzun ince bir şekilde doğranır.diğer malzemeler eklenir ve karıştırılır.
bukadarrrrr..
afiyet olsun
|
|
~*~ZaMBaK~*~
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 16 Ara 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 232 |
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2009 Saat 19:41 |
ellerine sağlık canım. Ama resim yok
|
|
http://img410.imageshack.us/img410/7594/istersensevmebeni.png
|
|
küçük kanaryam
Elmas Üye minik mercimeğim yaramaz oğlum :) Kayıt Tarihi: 24 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9404 |
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2009 Saat 19:55 |
sende kaptın bu işi sümeyra
|
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım... |
|
küçük kanaryam
Elmas Üye minik mercimeğim yaramaz oğlum :) Kayıt Tarihi: 24 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9404 |
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2009 Saat 19:58 |
benim lahana salatam da biraz farklı oluyo bende yazam bali yaptığım bir gün de fotosunu ekleyem
lahanaları ince uzun doğruyoruz içine küçük baş bir kuru soğanı yine ince uzun kesiyoruz içine pul biber kişniş limon yada sirke zeytin yağı koyup harmanlıyoruz. Ayrıca beyaz peyniri küçük küçük dilimleyip içine ekliyoruz (peynirler fazla harmanlanmıcak)
sonrada servis tabağına alıp soframızda yerini alıyo
afiyet olsunnnnnnn
|
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım... |
|
seyhann
Üye Kayıt Tarihi: 24 Kas 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2009 Saat 20:34 |
AMA
AMA BEN RESİM EKLEMESİNİ HENÜZ BECEREMİYORUM Kİ
Öğrenmek için biraz zamana ihtiyacım var ama benim minik oğluşum zaman bırakmıyor bana.
|
|
gülce
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03 Tem 2008 Konum: Ankara'ya 78 km Durum: Aktif Değil Puanlar: 1606 |
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2009 Saat 20:58 |
canım çok kolay;forum kuralları bölümünde resim ekle bölümünde basamak basmak anlatılmış.
salatanı deniycem;nar ekşisi döker yerim ben zaten lahanayı;çok severim.
teşekkürler
|
|
meryem
Altın Üye Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 4308 |
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2009 Saat 23:04 |
ANNELER FORUMU: resim ekleme
abuuuuuuuuuu seyhan sende mi i katıldın tarif eklemeye ellerine sağlık ama biz resimsiz inanmıyoruz yukardaki linkde anlatılıyor ço k kolay devamını bekliyoruz ama resimli |
|
meryem
Altın Üye Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 4308 |
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2009 Saat 22:11 |
bugüün seyhandaydım bana bu lahana salatasından yapmış arkadaşım.
tahminimden daha güzel olmuş.öyle yerken lahana tadı, kokusu gelmiyor tam bir diyet saatasıbeşi biryerdeciler duyurulur evde ben de yapayım diye fazla lahanasından bana da verdi .gelirgelmez yaptım. seyhancım teşekkürler canım |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|