Bexsero aşısı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Zencefil09
Üye Kayıt Tarihi: 31 Ağu 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zencefil09
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Mar 2019 Saat 20:29 |
Kadir Bey merhaba,
Kızım 21 aylık. Dün kontrole gittiğimizde doktorumuz bexsero diye bi aşı geldiğini ve mutlaka yaptırmamoz gerektiğini söyledi. Biz de yaptırdık. Kızım dünden beri 40 derece ateş, kolunda aşırı ağrı , kızarıklık ve şişlik var. Bugün eczacı olan kuzenime gittim. Onun da kızı 20 aylık. Aşıyı sordum keşke yaptırmasaydon dedi. Kendisi eczacı olduğu için araştırmış. 10 yaş altına yapılmaması gerekiyor ayrıca yan etkileei çok fazla ve kas.kaybına sebep oluyor dedi. Şuan çok korkuyorum ve pişmanım bu aşıyı yaptırdığım için. Kızıma birşey olur mu? Sonraki dozları yaptırmasam olur mu ? Teşekkürler |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117987 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Niye okumuyorsunuz?? O kadar anlattik… Senin o "Eczaci" adam gibi arastirsin!! USA'da 10 yasindan sonra, AMA butun Avrupa ulkelerinde, 2 aydan sonra!! Boyle olmasi, tamamen "ekonomik".. USA'da Kabul ederlerse, asi parasini devletin odemesi icap edecek de ondan, islerine gelmiyor!! Ayrica da, asi 400TL.. Bence su anda gereksiz. Salgin yok, bir sey yok!! Esas kazigi, Nimenrix asisi yaptiran saftorikler yedi… Madem cok meraklilar, bu asiyi da yaptirsinlar bakalim!! Acaba; bu halk ne zaman akillanacak da Turk doktorlarinin kaziklarini yemekten vazgececekler.. O Nimenrix asisi sadece, Hicaz'a giden Hacilara gerekli.. |
|
Zencefil09
Üye Kayıt Tarihi: 31 Ağu 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zencefil09
|
Malesef bizim doktorumuz Nimenrix aşısını da yapmıştı bize :( Doktorlar öyle bir korkutuyor ki sanki çocuğumuz dışarı çıkar çıkmaz bu hastalığı kapacakmış gibi geliyor o korkuyla ne dese yapıyoruz. Yani hem Nimenrix hem bexseroyu boşuna olduk o zaman. Sonra da ben doktorlara güvenmiyorum diyip araştırınca eşim kızıyor bana. Ama demekki bundan sonra hiçbi dediklerini yapmamak gerek.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|