|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dedem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haz 2017 Saat 17:35 |
Merhaba Kadir Hocam,
Oglumun birkac gundur geniz akintisi ve ses catallanması vardı. Bugun babası aile hekimine göturdu,Bogazda tonsilit var betabakalim dedi. Sonuc pozitif ciktı. Ates vesaire yok. Yinede augmentin 600 verdi. Bu kıs 3 kez daha beta olmustu, tedaviyi yapmalisiniz dedi.cocukta hicbir sikayet yok, yine de antibiyotıgı vermeli miyiz? Sizin yorumunuz cok onemli benim icin. Simdiden tesekkurler |
|
Dedem
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, SAKIN o sahtekarin yalanlarina kanmayin.. 1- Bir kere, o mikrobun adi; "Beta" degil... Turk doktorlarinin uydurmasi!1 2- Bu konu ile ilgili cevap artik yazmiyacagim.. Zira ne zaman cevap yazsam, ayni "kontur" sualler soruluyor.. Makale ve Forumdaki yazilari okuyun.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Haz 2017 Saat 19:51 |
|
![]() |
|
Dedem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Hocam,
Aslında bu konuyla ilgili sizin eski yazılarınızın hepsini okudum. Buna gore strep testi pozitif ise penisilin sart. Hele bizim gibi yil icinde birkac defa olduysa. Fakat bizde belirgin hiçbir belirti - ates, halsizlik vs..- yok. Doktora gidip test yapılmasi bile öylesine oldu. Beta mikrobunun kalp ve bobrek zarına benzdigini ve vucut beta ıle savasırken kalp zarına ve bobrek zarına zarar verdıgını bildigimden sormak istedim. Bakterıyel oldugundan Kendi kendine de iyilesebilir mi? Yoksa her durumda penisilin sart midir? Bu konuda tereddut ettim sadece. Bunu soylerseniz cok minnettar olurum |
|
Dedem
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ATES yoksa; hastalik yok. Tedavi gerekmez.. Saglam kimsede; Strep-A Testi:(+) olmasi tasiyiciliktir.. Goruyorsunuz, bir defa cevap verince, devamli AYNI KONTUR sorular soruluyor..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|