Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Ek Gıda & Beslenme & İştah
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - beslenme..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubeslenme..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
derya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesajın Direkt Linki Konu: beslenme..
    Gönderim Zamanı: 21 Kas 2008 Saat 14:12
benımde 14 aylık bır kızım var 4000gr dogdu ve ılk 6 ay sadece anne sutu verdım sonra ek gıdalara basladım kılo alımı cok guzeldı fakat cok hareketlı bır bebek ve ek gıdalara basladıktan sonra kılo alımı azaldı dıs cıkarma yurume derken sımdı bu ay 150gr almıs cok uzuluyorum su an calısıyorum . hersey yıyor ama gunu gununu tutmuyor bazen hıcbırsey yemedıgı de oluyor ne yapacagımı bılemıyorum su an 10.35 kg. anlamıyorum neden cok az kg alıyorrr
ipek böceğim,minik kelebeğim:))
Yukarı Dön
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Puanlar: 3356
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2008 Saat 15:41
Orjinalini yazan: derya derya Yazdı:

benımde 14 aylık bır kızım var 4000gr dogdu ve ılk 6 ay sadece anne sutu verdım sonra ek gıdalara basladım kılo alımı cok guzeldı fakat cok hareketlı bır bebek ve ek gıdalara basladıktan sonra kılo alımı azaldı dıs cıkarma yurume derken sımdı bu ay 150gr almıs cok uzuluyorum su an calısıyorum . hersey yıyor ama gunu gununu tutmuyor bazen hıcbırsey yemedıgı de oluyor ne yapacagımı bılemıyorum su an 10.35 kg. anlamıyorum neden cok az kg alıyorrr

konunu buraya taşıdım canım.sanırım yeni üyesin tanışma sayfasına bakmadım ama hoşgeldinSmileçalışan anneler bölümü bunun için uygun bir yer değildi.bebeğinle ilgili soruları burada diğer annelerle konuşabilir, deneyimlerini paylaşabilir ya da doktorumuza danışabilirsin.
mutlu paylaşımlar dilerim..

Düzenleyen hande - 21 Kas 2008 Saat 15:42
Yukarı Dön
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2976
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2008 Saat 00:10

merhaba Smile öncelıkle allah bagıslasınSmile benımde 16 aylık kızım var ve endişenı anlıyorum fakat 1 yaşından sonra kılo alımı artık cok yavaslar bu cok normal hem hareketlendıgı ıcın hemde 1 yaşa kadar bebek hızla gelısır 1senede dogum kılosunun 3 katına ulasır neredeyse bıze hep boyle devam edıcek gıbı gelır Smile benım kızımda 6-7 aydır ayda 100-150 kg alıyo ve dr umuz cok ıyı bu cok normal dedı.dr umuz boy gelısımıne dıkkat edıyo artık ,kıloda bır sorun yok sımdılık dıyoWink,yedıklerıde gunu gunune tutmuyo bu konudada endıselenme yeterkı saglıgı yerınde olsun zamanla duzene gırecektır sanırım onuda dişlerı zorluyoSmile

Düzenleyen elcinim - 24 Kas 2008 Saat 00:14
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.