|
Besin alerjisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Egzema degil!
Sicak etkisi ile (veya emzirirken uzun sureli memeye temas halinde kaldi ise) olabilir. Serin tutun, hergun banyo yaptirin, basi terlemeyecek kadar giydirin. Gunde; 2 defa Hipokort merhem surun.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip sikayetleri icin, sadece burnunu gerektiginde; 10'ar damla Serum Fiz ile temizleyin.
Basucuna 2 damla ColdMix damlatin. Bir muddet sonra hiriltilari olunca da, uyudugunda, sicak buhar uygulayin
|
|
![]() |
|
Melike Ptgl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nis 2025 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melike Ptgl
Hocam bir şey daha soracağım uyku hakkında. 3. Aydan beri bebeğim geceleri çok sık uyanıyor ağlıyor odasını değiştirdim, yatağını değiştirdim, emziriyorum, ısı nem iyi ama uyumuyor. Ağlayarak ve kendini kasarak uyanıyor şu sıralar ise emerken saçlarını çekiyor kafasını geri itiyor vücudunu itiyor uykuya geçmeye direnç gösteriyor. Bunlar neden olabilir hocam 3 aydır böyleyiz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Odasi SERIN olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|