Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Besin Alerjisi ÖNEMLİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBesin Alerjisi ÖNEMLİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117976
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2014 Saat 23:05
BUNLARIN:
    " kan sayimi crp CHVigM igG igA igE inek sutu igE gibi tahliller istedi "
Hicbirine gerek yok... SADECE benim dedigim gibi beslenme aralarini acin, hersey duzelecek...
O gordugunuz, duydugunuz "Kanli kaka" larin tamami sizin durumunuzda olan, cok beslenmis cocuklardir... Bu doktorlarin, bunu bilmemelerine imkan yok... Ama ne yaparsinizki, o zamanda hastalar doktora daha az gidiyorlar...Benim dediklerimi, soyleseler, tek muayene ucreti ile ellerinden kurtulmus olacaksiniz, oda islerine gelmiyor.
Yukarı Dön
BURCUILGAZDENİZ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 12
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2014 Saat 17:02
Hocam mrb sizi cok rahatsiz ediyorum ama cok caresiz hissediyorum.oglumun bugun sabahki kakasinda kucuk siyah noktaciklar vardi.cok tedirgin oldum.bunun uzerine hicbir dr la gorusmeden kaka tahlili yaptirdim.hem mikroskopi hemde gizli kan baktirdim.ben iki haftadir zaten SIki diyettetim.sadece patates ekmek yufka zeytun ve marul yiyorum.dun ilk defa sadece kuzu eti denedim.tahlil sonuclarimiz
Gizli kan pozitif
Mukus var
Kan yok
Renk yesil 
Her alanda 6-7 lokosit 4-5 eritrosit ve yer yer lokosit kumeleri gozuktu yaziyor.
Hocam napcam ben allah askina? Cocugum bagirsak enf. Falanmi geciriyor? Birseyi gormezdenmi geliyorum.sonuclar niye boyle cikiyor? Tahlilleri biruni lab. Yaptiriyorum.elim kolum bagli resmen.kime gitcem ne yapacagim bilemiyorum
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2014 Saat 19:17
Hicbir sey gecirmiyor.. Kanama oldugunda, kakanin tamami; "MELENA" denilen, katran siyahi renkte cikar ve enaz 3-4 gun devam eder.
Diyet yapmaniza filanda gerek yok..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Şub 2014 Saat 19:18
Yukarı Dön
spancm Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 338
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2014 Saat 23:32
Hocam peki demir ilaci kullanirken gaita da gizli kan testi yapilmasi dogru mu? Cocuklarim bebekken bir kac kez gaitalarinda gizli kan pozitif cikmisti hep tedavi verilmisti sonra dahiliye uzmani doktorumuz demir ilaci alanlarda zaten gizli kan pozitif cikar demisti.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2014 Saat 23:08
Tabiiki, dogru degil... Degil Demir ilaci, iki gun evvelinden, ETSIZ REJIM uygulanmasi bile SARTTIR....
Ama zaten niyet kotu..."- Kurt, kuzuyu yiyecek-" Yoksa hic bilmez olurlarmi!!
Yukarı Dön
spancm Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 338
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2014 Saat 00:04
Tesekkurler hocam...
Yukarı Dön
BURCUILGAZDENİZ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 12
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2014 Saat 18:51
hocam mrb
sizi durmadan rahatsız ediyorum ama kusuruma bakmayın.bu durumla ilgili siz bana yapmam gerekenleri zaten söylediniz ama hocam o kadar şaşkınımki neyin doğru olduğuna karar veremiyorum.nerdeyse iki aydır hiçbir ilerleme kaydedemedik.en katı diyeti yaptığım halde ara ara gene kakada kan oluyor.sizin dediğiniz gibi emzirme aralarını açmaya çalışıyorum ama maksimum 2 saat yapabiliyorum.çünkü okadar çok alıştırmışımki her ağladığında memeye almaya susturamıyorum.birde memede uyuma alışkanlığı var.bu sebepler emzirme aralarını açmama engel oluyor.hocam siz bana diyeti bozmamı söylemiştiniz.ben bunu yapmak istiyorum ama ya bişeyler daha kötü olursa diye cesaret edemiyorum.bu arada işin ilginci ocak 7 de calprotectin yaptırmıştık referans 300 ün altı bizim sonuç 301 di.şubatın 3 ünde bu testi tekrar yaptırdık 100 ün altı geldi.sevgili dr umuz bunun böyle olması iyiye gittiğimizi gösteriyor dedi.ben sadece karbonhidrat tüketmekten helak oldum.bu diyette değişen tek şey oğlumun günlük kaka sayısı oldu.günde ortalama en az 4 kez kaka yapan oğlum şimdi 2 kere yapıyor.bundada aklıma şu soru geliyor sütüm azaldıda oğlum ondan mı az kaka yapıyor diye?
hocam benim sormak istediğim diyeti bozsam ve oğlumun kakasındada kan görmeye devam etsem bu ne tür sonuçlar doğurur?bağırsakta daha ciddi kanamalara sebep olurmu?diyet yaptığımdan beri oğlum çok az kilo almaya başladı ki 4. aya kadar en 1 kg alıyordu.bide hocam bu mukus neden oluyor?ek gıdalara başlıyorduk.patates verdim oğluma çorba şeklinde.patatesin 3. günü kakada gene kan olunca sevgili dr umuz ara verdirdi.benim durumumda olan okadar çok anne varki hocam.onlarda çaresiz kalmış durumdalar.diyet yapmak mı yoksa diyeti  boşverip kakadaki kanı görmezden gelmek mi?söz konusu evlat olunca bunun kararını veremiyoruz hocam.bide bendede femur kırığı var.2 aydır kalsiyum alamıyorum.bu bende ne tür sonuçlar doğurur?
herşey için teşekkürler kadir hocam...

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2014 Saat 20:17
Size daha en basindan beri anlatiyorum, size soylenen ve yapilanlarin TAMAMI, SAHTEKARLIKTIR... Sakin, diyet yapmayin, ilac vermeyin, ve kakayi dikkate almayin... Siz cocugun kilosuna bakin.. Cocuk kilo aldigi surece, herhangi bir hastalik YOK demektir...
Siz her turlu gidanizi alin. Sakin diyet yapmayin, cocuga da yaptirmayin...
Bu sahtekarlardan da uzak durun.. Yoksa, basiniza daha cok isler acilacak..
Eski mailleri okuyun.... Bu SAHTEKARLIGIN ne kadar yaygin oldugunu goreceksiniz...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Şub 2014 Saat 20:18
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.