Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - beşikte güvenlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubeşikte güvenlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2008 Saat 00:16
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Şimdi o köşede duran mavi gri şey yatak LOLLOL Çok koruma altında sanırım. Orda fermuarı var yatağın ve kanepeye geçebiliyor böylece alanı geniş kalıyor. Bu yeşil fırfırlı çarşafın olduğu şey de duvara doğru dönmüş kanepe. Arkada da yer yatağı var. Haaa bu arada da bebek yatağının önümde duran şifonyeri unutmuşum. Onu da korumak için koyduk oraya. Ama nasıl çıkıp iniyorsun oraya dersen annelik diye cevap veririm sana.Embarrassed
Kanepeyi artık indiriyorum kendisi yataktan çıkıp kanepeden inip yanımıza gelebiliyor. Epey kullanışlı. Saçma gibi gözükse de ben çok kullandım.LOL

muhtis bir fikir duygu, tebrik ediyorum vallahi...Clap kizim besikte yatmiyor artik ama oglum icin lazim olabilir boyle fikirler ama bizimki de mobilya besik... onun icin de bir onerin var mi LOL
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2008 Saat 00:26
Durun kıslar yarına aklım çalışır saat onikiyi geçti.Geek Yani yarı karadenizliyim ben. Batısından da olsa uykum geldi çalışmıyorLOLLOL Düşüneceğim ve yarın söz yazacağım çizeceğim size birşeyler. Ama bulamazsam da kızmakca yok.Embarrassed
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2008 Saat 00:27
Estgf ask olsun niye kizalim canim benim... Sadece kafana boyle yapariz Tongue LOLLOL
Bende Karadenizliyim... Anneanne tarafi Trabzon, baba tarafi Samsun-Zonguldak...LOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.