Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - beşik seçelimmi :)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubeşik seçelimmi :)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
SELİN2 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3958
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2011 Saat 15:53
bende ılk gosterdıgınnı aldım ama sadece beşık yanında dolabı yokk
Thumbs UpThumbs UpThumbs Up

Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 945
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2011 Saat 18:23
Orjinalini yazan: SELİN2 SELİN2 Yazdı:

bende ılk gosterdıgınnı aldım ama sadece beşık yanında dolabı yokk
Thumbs UpThumbs UpThumbs Up
 öylemii çok sevindim şimdi nasıl peki kullanışı falan hangi rengini aldın bende beşik alcam sadece foto böyle bulabildiğim için bunu koydum bunun lilası yada pempesi aslında beyazıda olabilirConfused renkdede fikir alabilirim aslında Tongue içime sinsin istiyorum ve güzel olsun istiyorum napıyım LOL
Yukarı Dön
SELİN2 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3958
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2011 Saat 20:51
turkuaz mavısı aldımm
ama bence ortak renk   al kı ıkı bebektede kullana bılesınnn

Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 7519
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2011 Saat 22:19
Zekiye haklı bence alacaksan beyaz turuncu gibi renkleri seçebilirsin kumaşlarla süsleyebilirsin Smile 
Zekiye sende güle güle kullan canım Allah sağlıkla sıhatle kucağına alıp büyütmek nasip etsin SmileSmile
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2011 Saat 23:42
Orjinalini yazan: SELİN2 SELİN2 Yazdı:

turkuaz mavısı aldımm
ama bence ortak renk   al kı ıkı bebektede kullana bılesınnn
 güle güle kullan canım lila sizce ortak renk olurmu ConfusedConfused benim aklımda beyaz vardı beyaz istiyodum ama lilayı görünce direk ona kaydım TongueTongue sende gün sayıyosun galiba ne kadar kaldı Smile
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2011 Saat 04:12
Mobilyada kullanılan malzemeler genelde aynı,mobilyası sunta olmayıp daha kaliteli ve saf malzemeyse çok pahalı zaten,gücümüz yetmez..Bebek odalarında belli kısımlarda mdf falan kullanılıyo,ben araştırmıştım kıza mobilya bakarken,kaplama değilde mdf aldım ben..Kısa vadeli kullanacağın için sağlamlığa çokta fazla takılma derim..Benim hep istediğim mobilya türü ''masif''ti ama çok pahalıydı..İstediğim o mobilyalardan İkeada var,erkek veya kız ikisi içinde kullanılabilir,kaplama mobilyadan daha dayanıklı ,üstelik bebek odasını değiştirsen bile parçalarını başka alanlardada değerlendirebilirsin..

Bence içine sineni alLOL(duymak istediğini en son yazam dedim)

Düzenleyen emine - 02 Ağu 2011 Saat 04:25
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2011 Saat 10:34
bencede içine sinen ne ise onu al.ben olsam ilk resim derdimLOL
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2011 Saat 13:49
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Mobilyada kullanılan malzemeler genelde aynı,mobilyası sunta olmayıp daha kaliteli ve saf malzemeyse çok pahalı zaten,gücümüz yetmez..Bebek odalarında belli kısımlarda mdf falan kullanılıyo,ben araştırmıştım kıza mobilya bakarken,kaplama değilde mdf aldım ben..Kısa vadeli kullanacağın için sağlamlığa çokta fazla takılma derim..Benim hep istediğim mobilya türü ''masif''ti ama çok pahalıydı..İstediğim o mobilyalardan İkeada var,erkek veya kız ikisi içinde kullanılabilir,kaplama mobilyadan daha dayanıklı ,üstelik bebek odasını değiştirsen bile parçalarını başka alanlardada değerlendirebilirsin..

Bence içine sineni alLOL(duymak istediğini en son yazam dedim)

birinci resime çok ısrar var LOLLOL onu alıyım bariiii Pig ayyy şaka bi yana herşey içime sinsin istiyorum napıyım dediğin gibi zaten çok uzun zamanda kullanmıycam sonuçda demiLOLLOL sordum birinci fotoda mdf çok bi seçenek yok zaten buralarda en kalitelisi ve en şık olanı buydu zaten uçuk fiyatlılara yaklaşmak mümkün değil çok saol fikirlerin için teşekkür ederimmmClown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.