Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Mönüler ve Çocuklara Özel Tarifler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bengisuyun 4. yaş günü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubengisuyun 4. yaş günü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1598
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 12:49
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

Orjinalini yazan: bengisu bengisu Yazdı:

deryam ben senin yerine gördum masayiLOLen guzeli bakmamak LOLLOLLOLiyiki görunmuyorLOLLOLLOL
kız yasmin tombişmisin yine söle bakiiim gitti mi kilolar LOLLOLLOL şimdiye kadar gitmiş olmalılar di miLOLLOLLOL kızmadın de mi banaConfused böyle tombişim dedim diyeTongueTongue
tövbe de kilomu vardi bende ask olsunLOLLOLLOLLOLLOL
yoktu dimi  ben yanlış hatırdımBig smile birden yanlış şimşekler çaktı beynimdeLOLLOLLOL
yok yok yasemin leri karistirdinLOLLOLLOL
ilahii yasemin  çok güldüm kız LOLLOLLOLokuldayım beni deli zannedecekler bilgisayar başında kikirdeyen bir tipLOLLOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 12:52
Orjinalini yazan: zehra zehra Yazdı:

semacım erhaba uzun zamandır görmüyodum seni . adını online görmek çok güzel Big smile
şimdi sana bişey sorcam . emin değilim ama tarif senin tarifinmiydi  diye..Embarrassed
yufkayla yapılan içinde kıyma harcı olan krema kullanılan top top bir börek tarifi arıyorum .. ama senin blogunu açamıyorum o yüzden bulamadım tarifi ..anlattığım tarfi seninmiydiLOL
merhaba zehracım bende çok özlüyorum sizleri inşallah elimden geldiğimce online olmaya çalışıcamWinkevet canım benimdi. bloğda börekler poğaçalara gir oradan en altta daha eski yazılar çıkıyor oraya tıkla tarife bu şekilde ulaşabilirsin canımSmile  bu arada bloglar kapanmıştı şimdi açıldı girebilirsin sorun olmazWink

Düzenleyen bengisu - 16 May 2011 Saat 12:54
Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 12:53
Orjinalini yazan: ifakat ifakat Yazdı:

harika görünüyor hele kaplumba bittimBig smile
ifocum beğendiğine çok sevindim senin de diline sağlıkSmile
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 8752
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 12:58

semacım erhaba uzun zamandır görmüyodum seni . adını online görmek çok güzel Big smile
şimdi sana bişey sorcam . emin değilim ama tarif senin tarifinmiydi  diye..Embarrassed
yufkayla yapılan içinde kıyma harcı olan krema kullanılan top top bir börek tarifi arıyorum .. ama senin blogunu açamıyorum o yüzden bulamadım tarifi ..anlattığım tarfi seninmiydiLOL
merhaba zehracım bende çok özlüyorum sizleri inşallah elimden geldiğimce online olmaya çalışıcamWinkevet canım benimdi. bloğda börekler poğaçalara gir oradan en altta daha eski yazılar çıkıyor oraya tıkla tarife bu şekilde ulaşabilirsin canımSmile  bu arada bloglar kapanmıştı şimdi açıldı girebilirsin sorun olmazWink

Kidemli modumu fazla yormayiyim bende linki vereyimde hemen ulassin tarife, Böregin adi Top Börekler, verdigim linkteki sayfanin en altinda tarifLOLLOL
http://turuncutatlar.blogspot.com/search/label/B%C3%96REK%20VE%20PO%C4%9EA%C3%87ALAR?updated-max=2008-11-14T16%3A48%3A00%2B02%3A00&max-results=20

Ellerine saglik Semacim hersey cok güzel görünüyor, Bengisuyun dogumgünü kutlu olsun canimBig smile

Düzenleyen Beyza - 16 May 2011 Saat 12:59
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 13:00
Orjinalini yazan: Beyza Beyza Yazdı:

Kidemli modumu fazla yormayiyim bende linki vereyimde hemen ulassin tarifeLOL
http://turuncutatlar.blogspot.com/search/label/B%C3%96REK%20VE%20PO%C4%9EA%C3%87ALAR?updated-max=2008-11-14T16%3A48%3A00%2B02%3A00&max-results=20

Ellerine saglik Semacim hersey cok güzel görünüyor, Bengisuyun dogumgünü kutlu olsun canimBig smile

teşekkür ederim beyzacım seninde eline sağlıkWink

Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 10949
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 13:59
benim bilgisayrın ayarlarıyla alakalı bi sorun galiba. bazı bloglara girebiliyorum bazılarına giremiyorum malasef ..
beyzacım verdiğin linke tıkladım yine açmadı benim pc sayfayıTongue
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 14:00
tarifi kopyalayiyim  mi canim sana?
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2011 Saat 14:02
MALZEMELER:
  • 3 Yufka yaklaşık 20-25 tana çıkıyor
  • 1 Paket krema ya da süt
  • 2 Su bardağı galeta unu
  • 2 yumurta
  • İçi için de 250 gr kıyma
  • 2 Çorba kaşığı margarin( Ben tereyağ ekledim)
  • Bir soğan biraz iri olsun
  • İki diş sarımsak
  • Tuz,karabiber,kimyon
En önce içini hazırlayalım.Soğanımızı incecik doğrayalım yağda biraz kavurduktan sonra kıymayı ekleyelim.Pişmeye yakın sarımsaklarımızı ve baharatlarımızı ekleyelim.
Diğer tarafta üç yufkamızı da üst üste koyalım ve en üste krema ya da süt dökelim.İyice ıslansın yufkalar.
Daha sonra yufkaları önce dörde bölelim.Sonrada her böldüğümüz parçayı beşe bölelim.Yani yaklaşık 20 tane çıkıyor.Ama parçaları biraz daha küçük yaparsanız toplarınız daha çok ve daha küçük olurlar.
Sonra içimizi geniş olan tarafa koyarak zig zag yaparak saralım.En sonunda da biraz avucumuzda sıkalım ve top gibi olmasını sağlayalım.
Toplarımızı önce çırpılmış yumurtaya sonra da galeta ununa batırarak 180 derecede pişirelim.
Her türlü davette her türlü ikram da inanın harika bir tercih olacaktır.Kahvaltı sofralarında bile iyi gidiyor.;)

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.