Benexo |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Sağlıklı
Üye Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2019 Saat 21:48 |
Hocam merhaba biri 5 biri 2.5 yaşında 2 oğlum var,
Size sorum bexero-menB Menenjit aşısınile ilgili,Hocam doktorumuz aşıyı yaptırmamızı tavsiye ediyor ancak şu an tek firma elinde olduğu için çok pahalı olduğunu bekleyebileceğimizi söyledi,aşının bir dozu 400 tl,2 çocuk ikişer doz 1600 tl,siz beklemeyin yaptırım derseniz hemen yaptırıcam ne dersiniz Hocam ? |
|
Sağlıklı
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam özür dilerim heyecanla aşının adını her yere farklı yazmışım,bexsero demek istedim
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116924 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Acelesi yok.. Su anda, hala, WHO'nun yayin organi olan; MMWR'de, yayinlanan harita da, Turkiye'de, Meningokok Menenjiti gorulmuyor. Ayrica da, zaten kis gecti, bu saatten sonra gerekmez, seneye belki.. |
|
Sağlıklı
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Çok teşekkür ederim Hocam |
|
fatma8266
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 459 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
|
hocam kış geçti demişsiniz ya yani kışın mı yapılması gerekir?
kaç yaşından itibaren kaç yaşına kadar benexo yapılabilir? sağlık ocağında yapılan aşılar ile aynı gün olması gerekirmi?
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
BEXSERO Asisi: 1- 2 aydan itibaren yapilabilir. 2- 1 ile 6 ay ara ile 2 doz yapilir. 3- Diger asilarla YA ayni gun, ya da; en az 1 ay ara ile yapilir. LUTFEN; asilarla ilgili yazilmis olan yazilari iyi okuyun..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Mar 2019 Saat 19:22 |
|
rabiaemir11
Üye Kayıt Tarihi: 14 Ara 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rabiaemir11
|
Hocam bu aşı için oğlumun çocuk doktoru mesaj atmış
Ben bu aşının türkiyede aşı karşıtı annelerin yaygınlaştığı için para tuzağı gibi görüyorum Fakat vicdanen sorguluyorumda çünkü menenjit için çok aşırı korkuttular bizi ölüm tiski filan Sizi tadığımdan bu yana oğlumda hastalıkları çok rahat atlattık ve bağışıklığı ilaçsız atlattığımız için güçlendi gözlemlerime göre Şimdi 5 yaşına gelmiş oğlum için biraz daha beklemekte fayda var diye düşünüyorum Sizin fikriniz nedir hocam ?? |
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Ben, beklerim… Hem su anda gerek yok, hem Ilerde asi daha da ucuzlar.. Tabii. $ olarak fiyati ucuzlarda, mevcut enflasyon ile TL olarak daha da pahali olabilir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|