BEN SAYISINDA ARTIŞ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
EMINE
Üye Kayıt Tarihi: 01 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 21 Şub 2019 Saat 11:31 |
Kadir Hocam Merhaba,
Çınar:105 cm,13.5 kilo Kumsal:103 cm,13.5 kilo (1 aydır okula gidiyorlar ) 37 aylık ikizlerim son 1 aydır neredeyse yemek yemiyorlar ve 7 haftadır sürekli burun akıNtışı,öksürük ve ateş devam etmekte,gece ateşleri 39 dereceye çıkmakta ve dün akşam kızımın gözleri çapaklanmış ve göz altları biraz şişti,sabah gözleri açılmıyordu çapaktan; (Cold mix,serum fiz. ve bal limon sürekli veriyorum) *kızımın son zamanlarda göz altları mor , hastalığın bu kadar uzun zaman devam etmesi de beni tedirgin etti,yemek yememesi de ,acaba bi tahlil yaptırmalı mıyım?yaptırmalıysam hangi tahlilleri yaptırmalıyım(etrafımdaki herkes yıllık rutin kan sayımı vs. gibi testler yaptırıyorlar,biz kontorola dahi gitmedik ) *bir de kızım ve oğlum beyaz tenliler,vücutlarında son zamanlarda ben artışı görüyorum,hatta kızımda 1 adet ben büyümüş (et beni değil,hacmi büyümüş),bu konuda size danışmak istedim teşekkür ederim,iyi ki varsınız |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116924 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Grip geciriyorlar.. Arazlarin tamami, Grip nedeni ile oluyor. "... etrafımdaki herkes yıllık rutin kan sayımı vs. gibi testler yaptırıyorlar…" Turkiye'de APTALDAN bol ne var??? Boyle milletin de boyle doktorlari oluyor.Bulmuslar boyle ENAYI bir milleti, Kaz yolar gibi yoluyorlar.. Zaten bu yuzden, Turkiye'de artik durust doktor barinamiyor.. Benlerle ilgili yazdiklarimi okuyun.. Sayilarinin artmasinin hic bir onemi yoktur. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|