Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
demet
Altın Üye
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2092
|
Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2009 Saat 23:51 |
|
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
 |
demet
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2009 Saat 00:01 |
ben gecen sene anne cocuk egıtım kursuna gıtmıstım.oradakı hocamızın.kızılarına karsı muthıs bır tavrı vardı.her ıslerını kendı yapıyolarmıs kızlar hep yakınırdı.buyuk kızıma ögretemedım cunkı onun zamanında bu bılgılerden haberım yopktu ama kucuk kızıma yetısttım dıye.kcuk kızı bır gun dershaneden cıkmıs ve arkadasları bır yere gıtmeyı teklıf etmıs.kız hayır anneme haber vermem gereklı notlarımı dıye cevaplamıs.sen heryınden annenın haberdarmı edıyosun napsın annen notlarını bız hıc haber vermeyız demıs ve kızın cevabı NIYE SIZIN ANNENIZ ILGISIZMI SIZE KARSI dıye cevablandırp apıstırmıs cocugu....yanı cocuklarımızı sıddetle degılde sözle dövme sanatını ögretmek gerekır sanırım.bende uzulurum bır tuna ceylın bır baskasının cocugunun canını yakmasına ama kasınıyosada kasıması gerekıyosada yapsın.taraftarıyım.cunku ömurlerı boyunca bırılerı ezme yı kucuk dusurmeyı bır halt sanar ve bızım cocuklarımızda bunlarla karsılacak.hep gulum balım olmayacak hayatları.bunlarıda bılmek gerekır sanırım....cok kaba oldum galıba ama dogrumudur bılmıyorum....
|
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
 |
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Puanlar: 9866
|
Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2009 Saat 17:01 |
yağmur çok hırçın saldırgan paylaşmayı pek bilmeyen kısacası kendi yaş guruplarıyla geçinemeyen bir çocuk  şimdi bunun tek suçlusu benmiyim  ben ne kadar yapma kızım kardeş o üzülür canı yanar ağlar bak oda sana vermez de dedim aynı tepkiyi karşısındaki çocuğunda kızıma yapmasını istedim ki canının yandığını öğrensin yeri geldi kızdım azarladım eline bile vurdum yeri geldi sesiz kaldım hiçbir işe yaramadı ama hiç ezilmesini istemem elbette ama bizimkisinde bu fazlaca var ve inanın çok rahatsız oluyorum neler çektiğimi kimse bilmez kaç kere ağladım bunun için saçımı başımı yoldum kimbilir ama sonunda kabullendim madem ole gitme biryere eve gelenleri uyar ben zaten engellemeye çalışıyorum arkamı döndüğümde diğerinin annesi çocuğuna sahp çıksın napim azarlasam bi dert azarlamasam bir dert yapısında var çocukların yaaa zamanla azaldı ama hiç yok diyemem  bu konuda kendimi çok eksik gördüğüm zamanlarda oldu okudum uygulamaya kalktım olmadı çevremden örnek aldım olmadı en sonunda olmuyosa olmuyor <zamanla unutucak dedim napim
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
 |
demet
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2009 Saat 21:14 |
ıfakat kendını sorumlu hıssetme lutfen ben sadece saka masaında söylemıstım..  cocugun yapısında varsa degısmıyor yada zaman alıyor...üzülme lutfen olurmu..
|
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2009 Saat 22:33 |
bayramda terör estirdim çocuklarını şımartan arkadaşlar yüzünden  eşimle ortak bi arkadaşımızın berra ile akran oğlu lara'nın suratına 3 tırnağını geçirmiş  çocukları topladığım gibi kalktım, arkadaş gevrek gevrek çocuk onlar olur diyodu. bana bak benim kızlarım vurmayı bilmez ama senin oğlunuda dövecek biri bulunur sen güledur dedim gittim. 2 gün sonra bi başka arkadaşın 2,5 yaşındaki kızı dora'ya her fırsatta vurdu. aile sadece aman yavrum o küçük demekle yetindi. annesi çalışmaya başlamış, çişini de yeni öğrenmiş psikolojisi bozukmuş  her vurduğunda psikolojisi bozuk dediler. 1 saat sonunda "eeeeeehhhhh bihter'inki psikolojide bizimki ne yaw" deyip eşime çayıını yarım bıraktırıp kalktım. biz bihter'in psikolojisi müsait olunca görüşlelim deyip kalktım, apışıp kaldılar
|
 |
MaRaL
Altın Üye
Puanlar: 3238
|
Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2009 Saat 22:58 |
naz altun Yazdı:
çevremizde çok oğlumun yaş grubu çocuk yok.amcasının oğlu var.onunla da bayramdan bayrama görüşür.tam arsız maalesef oğlumun kuzeni.ablalarını bile mahvediyor!!!!herkese saldırıyor,bu da anne ve babasının çok hoşuna gidiyor. gurur duyuyorlar resmen amaaa ama bakın burası çok önemli.erene asla dokunamıyor.benden dehşet korkuyor...anne ve babasıda dahil tavsiye ederim
|
 guzelmi$ bu yontem
|
|
 |
esma24
Katılımcı Üye
Puanlar: 169
|
Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2009 Saat 16:41 |
ifakat hanım biz çocukları bu şekilde davranırken aman çocuktur yapar diyenlerden hiç bir şekilde müdahale etmeyen ebeveynlerden dertliyiz sizin durumunuza da çok üzüldüm yapısında varsa elbet değişmesi zaman alır ama siz ne güzel elinizden geleni yapmaya çalışmışsınız gönül keşke bende senin gibi yapabilsem ama yapamıyorum benim çocuklarım onlarınkine vurmuşsa hemen küsüyorlar ama ben yapamıyorum işte en doğrusu demetin dediği gibi lafla cevaplarını verebilmeleri çocukların ama o biraz daha büyüyünce olabilecek bir durum çok zor çok anne baba olmak hepinize candan teşekkür ederim biraz olsun rahatladım
|
güzel kızım Eylül'üm
oğluşum Bahadır'ım
|
 |