Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Tatlılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - belluriye
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubelluriye

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 07 Kas 2007
Konum: Konya
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1598
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2008 Saat 12:30
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

eline sğlık canım Clown
o tarifteki şurubun miktarı yettimi ben bi keresinde yaptımda kuru olmuştu
 şurubu az gelldiConfused

afiyet olsun eminecim fena olmadı ama çok sulu olmadı dediğin gibiClown ama tadı iyiydi
Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 07 Kas 2007
Konum: Konya
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1598
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2008 Saat 12:31
Orjinalini yazan: sevalce sevalce Yazdı:

Ellerine sağlık semacımThumbs%20Up Thumbs%20Up Thumbs%20Up hımmmmm süper görünüyor,benim görümcemin kayınvalidesi Adanalı onlar geldiklerinde getirmişlerdi çok beğenmiştik ama onlar fıstığını okadar çok koymuşlarki;kadayıf artık yeşile dönmüş,hem arasına koymuşlar hem de kadayıfı fıstığa bulamışlar,ben de tarifini almıştım ama cesaret edip de yapamamıştım olmazsa diye.Thumbs%20Up Thumbs%20Up Thumbs%20UpTekrar ellerine sağlık canım Clown

afiyet olsun canım adanalılr mı yapar bunu bak bilmiyodum öğrenmiş oldumClown
Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 28 Nis 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4515
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2009 Saat 23:34
ay ellerine saglik pek güzel görünüyor mutlaka denemek istiyorum biraraSmile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.