Babacım benim; belki konuşamıyorum ama, annem ile duygularımızı paylaştığımızı bilmeni isterim.
Bu nedenle tüm hissettiklerimi sana aktarmamda, annem bize yardımcı olacak..!
Öncelikle babacım; etraftaki tüm babalardan çok farklı olduğun için ve benimle en az annem kadar ilgilendiğin için teşekkür ediyorum..!
Bunun içinde peş peşe agu dediğimde beni anlayabilirsin..!
Babacım benim; gün boyu annem ile yatıp kalkıyorum.
Akşama kadar seni göremiyorum ve çok özlüyorum.
Omzunda yatıp, kokunla uyumayı bu yüzden çok seviyorum.
Yatagımda yatırıldığımda hemen ağlıyorum, çünkü hiçbir yer senin omzun kadar rahat olmuyor..!
Babacım benim; geceleri seni ve annemi çok sevdiğim için mümkün olduğunca uyanmıyorum...!
Mamamı verin bana yeter : )
Babacım, dikkat ediyorum da; tüm flaşlar senin kucağında iken patlıyo!
Buda beni ne kadar çok sevdiğini gösteriyor; İleride birlikte bakacağımız birçok anımız oluyor..!
Babacım; uyandığımda koşarak yanıma geldiğini biliyorum.
Bu hoşuma gidiyor,bilerek sesimi yükseltiyorum ki, hemen kollarının arasına alınıyım diye..!
Bir kaç gün önce gülmeye başladım. Bunun sizi mutlu ettiğini görünce devam ettim.
Benimle oynadıkça da gülebilirim. Neydi bizim şarkımız; ''hobbidi hobbidi hobbidi, fıştıdı fıştıdı fıştıdı..''
çok komik ya, ama çok da eğlenceli..! Birde eğlenceli olanda; popomu havalandırdığınızda özğürce çişimi yapmak,
nereye giderse artık :)
Babacım benim; şu yumuşak sopa konusunda bir türlü anlaşamıyoruz.
Kakamı zor yapıyorum ve elimden geldiği kadar ıkınıyorum.
Ama sizin yardımınız olmadan yapamıyorum.
Yumuşak sopa dışındaki tüm yolları denebilirsiniz..! Anlaşamadımız bir diğer konuda mamamın zamanında verilmemesi..!
Artık büyüyorum, her gün daha da çok yiyiyorum. Bu yüzdende uyanmadan mama hazır olsun istiyorum..!
Canım Babacım; umarım hediyemi beğenmişsindir..!
Bir daha ki doğum gününde sana tüm duygularımı çığlık atarak anlatabileceğim.
Yanaklarından doya doya öpebileceğim.Seni ve annemi çok seviyorum.
Canım babam; iyiki doğdun ve iyiki benim babamsın..! Babacım; doğum günün kutlu olsun