Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - beğim mememi almıyo
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubeğim mememi almıyo

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2008 Saat 18:17

.

Düzenleyen masal - 12 Ağu 2008 Saat 10:29
Yukarı Dön
gülgün Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1461
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2008 Saat 21:15
canım benim bebeğimde gayet iyi emerken birden memei ağzına aldığında suratı buruşuyordu.ağzına bir baktım pamukçuk olmuş meğer istersen birde ona bak
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5319
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2008 Saat 21:34
Orjinalini yazan: yeliz yeliz Yazdı:

arkadaşlar bebeğim yine almaddı mememiCryCryCry bir haftadır her şey iyiydi ama şimdi yine almadı .napcam bennnCryCryCry
 nolur dua edin
daha 3 aylık bırakmasın memeyi ben 2 yaşına kadar emsin istiyorumCryCryCry

birşey ıonu rahatsız ediyor demekki bir haftadır normale dönüp tekrar bıraktıysa ya ağzında pamucuk var ,yada gazı var mutlaka bir sebebi vardır canım, benimki aşıdan sonra olmuştu çok ağlamıştım 7 ay pompayla sağıp verdim. 3 aya yakın en tehlike dönemmiş bebeklerin bırakabiliyorlar, biberon asla kullanma hiç emmez seni sonra mecburen emcek acıkınca biraz sabırlı ol canımSmile
Yukarı Dön
didemkız Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 137
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2008 Saat 00:13
Mrh.Geçen hafta gittik dr.1 ay boyunca sadece 200 gr almış buyuda sadece 1 sn uzamış.Dr meyva suyu ve muhallebi ver dedi ama benimki biberonu almıyo kaşıklada denedim geri çıkarıyo beni hala az emiyo.Kendimi sağıyorum sütüm azalmıştı şimdi biraz arttı ama hala az.Ne şekillerle emziriyorum bilseniz.Tüm gün göğüsler fora her fırsatta tıkıyorum kızım isterse alıyo 2 emiyo bırakıyo istemmezse hiç almıyo o yüzden dışarı çıkamıyorum.Vaz geçtim emmesinden mamayada razıyım ama onuda lamıyo çünkü ne biberon ne kaşık.Aç aç 2 haftadır duruyo anca yaşayabileceği kadar alıyo.3 aylıktadi haliyle kaldı gelişmiyo yemediği için.CryCry
Yukarı Dön
hayatnegarip Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 22
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2008 Saat 21:17
canım benımkmıde 4 bucuk aylık emmıyorrr
bende uykuya daldırıp oyle verıyorumm ısrarla gecelerı verıyorumm

ağzında sorun yok dımı kulklarındada
Yukarı Dön
didemkız Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 137
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2008 Saat 20:50
Yok yine gittim doktora sağlık ocağına baktı doktor gayet sağlıklı gözüküyor 1 hafta sonra gene gel dedi.Ama biraz kilo almış 200 gr kadar inşallah düzelir.Israrla emzirmeye çalışmıyom artık ablam bıktırırsın çok zorlama dedi.2-3 saat ara veriyorum meme tutuyorum almıyosa hiç ısrar etmyom.Bende uyurken emzirmeye çalışıyom 5-6 seferde bir alıyo memeyi.4.5 aylık kızım ve doğduğundan beri mücadele ediyorum emdirmek için :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.