Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - beğim mememi almıyo
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubeğim mememi almıyo

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yeliz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1434
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2008 Saat 16:54
HAKLISIN CANIM BENİMKİ DE EMEREK UYUYORDU ARTIK HEMA ÇLIK HEM UYKUSUZLUK İYİCE HUYSUZ BİZDE ÖYLKE ŞEKİLLERE GİRİYORUZ Kİ HATTA BAZEN BABASI KUCAĞINDA YÜÜZ BANA DÖNÜK TUTUYOR BEN DE KARŞISINA DİKİLİP EMZİRİYORUM BİRAZ ALIYOR AMA SONRA YİNE BAĞIRMAYA BAŞLIYOR. AMA YOK PES ETMİCEM ALICAK MEMEYİ.
Yukarı Dön
yeliz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2008 Saat 16:55
arkadaşlar iyiki varsınız iyiki bu foruma üyeyim
 bugün öyle moralsizdim ki sizlerin sayesinde şimdi daha güçlüyüm sağolun
Yukarı Dön
didemkız Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 137
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2008 Saat 17:58
mrh.benim kızımda 3.5 aylık benimki doğuştan memeyle barışamadı.Doğduğundan beri boğuşarak emiyo.Ama son bir iki haftadır iyice boşladı bende mama vermiyorum ama 2 haftadırda kilo almadı farkındayım bende şaşırdım kaldım.Neden böyle yapıyo bilmiyorum iyice acıkıncaya kadar bekliyo emdiği zamanda azcık emiyo sonra bırakıyo.2 hafta sonra doktora gitcez bakalım o ne diyecek büyük htimalle mamaya başla diycek ama daha erken en azından altı ay tam emseydi sütümde azalıyo galiba o çok emmediği için.
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5319
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2008 Saat 09:54
dr götürdün mü canım bir göster istersen, ağzında aft denilen yaralardan olmasın yada pamucuk ondanda emmeye bilir..parfüm kullanma,yediklerinede dikkat et ..gaz sancısından da emmeyi red edebiliyor bebekler ama bir dr göstermeni tavsiye ederim..göğsünde biriken sütleri sağ canım sonra ağrı çekmeyesinSmile
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 4345
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2008 Saat 09:57
Birde havalar çok sıcak emzirirkende haliyle birbirinize yapışık oluyorsunuz bebeğin sıcaktan bunalıyor olabilir.Tiril tiril bişeyler giydir
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
yeliz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2008 Saat 12:36
 sağolun arkadaşlar. şimdilikj atlattık gibi ama sadece uykusu geldiğinde emerken reddediyor memeyi onun dışında daha iyiyiz. tekrar hepiniz sağolun
Yukarı Dön
apatay41 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 146
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2008 Saat 12:37
benimde bebeğim 4 aylık geçen haftalarda emerken o sıkıldı ben sıkıldım normalde cok cok emen bebiş emmek istemiyo aslında istiyo ama emmemiyo öncelikle bende arkidişlere katılıyorum dr gidersen daha ii olur enazından belki başka bi sorunu vardır yavrunun belki sütün çok geliyo biriki birikiyo tadı değişiyor yada çok geldiğin için panik yapıyor bende mümkün oldukça tek başıma emzirmeye çalışıyorum en ufak bi ses hareket dikkatini dağıtıyor ve emmiyor sonra sıcaklardanda emmek istemiyor olabilir mümkünse balkonun müsaitse orda yada hava gelen yerde emzirmeni tavsiye ederim

okdar çok kafama takmıştımki daha çok küçük bırakmasın neden bırakıyo die dr gittik dişler yüzünden emmiyomuş bizimki şimdi maşallah güsel emiyor en azından ben kafama takmıyorum sütüm var çok şüükür bi dr git bakalım sütü sağsınlar ölçsünler gerçekten varmı yokmu

sevgiler
Yukarı Dön
yeliz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2008 Saat 17:40
arkadaşlar bebeğim yine almaddı mememiCryCryCry bir haftadır her şey iyiydi ama şimdi yine almadı .napcam bennnCryCryCry
 nolur dua edin daha 3 aylık bırakmasın memeyi ben 2 yaşına kadar emsin istiyorumCryCryCry
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.