Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebişlerimzin ilk söylediği kelime neydi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebişlerimzin ilk söylediği kelime neydi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 May 2008 Saat 15:09
benimki daha 4 aylık ama ağlarken yada onunla ilgilenmezsem ve sinirlenirse annnnnnnneeeeeeeee diye bağırıyo. babası bu durumdan çok şikayetçi tabiLOLLOL
4 aylık çocuğa baba dedirtmeye çalışıyoLOLLOL
Yukarı Dön
haticeirmak Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 506
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 May 2008 Saat 15:19

benim oğluşum ilk anne dedi, 3-4 aylıkken ağlarken innne, ennne gibi sesler çıkarıyodu, sanırım onlar biraz bilinçsizdiWinkama 6-7 aylıkken ben işten geldiğimde anneyi daha bilinçli söylüyordu, şimdi ise kızdığında ve ilgi beklediğinde anne diyo sadeceLOLama 7 aylıkken falan da bu -bu va- va ba- ba alıştırması yaparken öyle bi babammm dedi ki keşke babası da duysaydı dedim(işten daha gelmemişti eşimEmbarrassed) şimdilerde ise her gördüğüne deeee veya de-de diyoTongue

Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 9100
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 May 2008 Saat 15:24
Benim kızım malesef "baba"cıConfusedağlarken bile babaa diyor,çok bozuluyorum  iğne gidiyoruz babaa diye ağlıyor,herkes gülüyor bak babacı kız diye...sanki babası doğurduLOLLOLbazende annee diyor şuan 9.5 aylık bunu bilinçlimi söylüyor bilmiyorum tabiiBig%20smile
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 May 2008 Saat 15:33
walla bende sürekli çalıştırıyorum. ama banamısın demio bababa baba dediğin gibi anne lafı henüz yok. korkarım en son anne dicekCryCry
Yukarı Dön
fistiktuanam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 379
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 May 2008 Saat 15:46
benim fistigimda 6 aylikken dede  dedi simdi baba diyo gel dio bir turlu anne diye bisey cikmiyo benzer bisey bile soylemiyoLOL
Yukarı Dön
calimero_tr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 35
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 May 2008 Saat 15:51
Oğlumun ilk söylediği kelimelerden ziyade anlatacağım olayı hiç unutamadım.

Oğlum daha 4 aylıkken kiradan kurtulup ev almak için bankaya kredi başvurusu yaptık. Daha sonra bizi istediğiniz miktardan 5 milyar daha az para verebiliriz dediler. Eşim ve benim 5 milyarı bulabileceğimiz kimsemiz de yoktu. Telefonu kapattıktan sonra eşimle oturduk kara kara düşünürken oğlumuz kahkahalarla LOL gülmeye başladı. O kadar içten kahkaha atıyordu ki eşimle bütün düşüncelerimizden kurtulduk. Ve borç için akrabalarımızı aradık. Şimdi Furkanın küçücükken attığı kahkahaları sayesinde kendi evimizde oturuyoruz ve bankaya sadece 8 ay borcumuz kaldı.
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 May 2008 Saat 18:22
hanifecim az kalmış inşallah onuda öder kurtulursunuz hayırlısıyla kısmetli gelmiş demekki furkan allah tadınızı bozmasın benim kızım hemen hemen bütün çocuklar gibi baba dedi ilk kez bugün amme amme diye dolaştı durdu peşimde çok mutlu oldum
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
botag Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 687
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 May 2008 Saat 08:17
Duru da 3-4 aylıkken anne diye ağlıyordu. Ben ilgi gösterince susuyordu.Babamızda kıskançlıktan ölüyordu. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.