Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebişle tatil nasıl olur?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebişle tatil nasıl olur?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Hercai75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 408
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 23:33
Canim bebegine sütünü isitmak icin kücük elektrikli su isiticilar var, onun icinde suyu kaynatip, siseyi öyle isitabilirsin. Deterjan ben götürmedim bu sene gittigimde. Sivi el sabunuyla ve fircayla yikiyodum sisesini, sonra sicak suyla iyice duruluyodum. Bende bu sene gittigimde bebegimin yatagini götürdüm, ama hotele gittigimizde odamiza bebek yatagini koymuslardi bile. Iyi tatiller.

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2008 Saat 01:38
Antalya'ya geleceklere duyurayım da arkadaşlar amanın nolur dikkatli olun. Yarın 35 derece sıcaklık diyor ama o nemle beraber 40-42ler çıkıyor. Bir de poyraz esiyor amanınnnn iğrenç sıcak vallahi. Güneş kremleri sadece havuz denizde değil hep sürüyorsunuz mesela o kadar diyeyim siz anlayın. Haaa bir de eğer klimasız oturursak evde derece 32'ye çıkıyor. Güneşsiz ortamda 32 çok ama çok yüksek. Yani tedbirinizi alın diye bir not eklemek istedim arkadaşlar.Wink
Yukarı Dön
sedefk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2008 Saat 02:02
Salı günü kısmetse tatil için ordayım Duygucum. Benim ufaklıkla..Havuza denize sokarken t-shirt giydirmeyi ve kafasına da şapka takmayı düşünüyorum..Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler..Ben de hava durumunu internetten takip etmekteyim:) 
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2008 Saat 02:09
Bize de beklerim canım. Eğer gelebilirsen ben evdeyimSmile Gerçekten beklerim canımmmWink
Yukarı Dön
sedefk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2008 Saat 04:56
Saol Duygucuğum ama 1 haftalığına gelebileceğim eşimle otele :) kısıtlı bir zaman malum...dolayısıyla pek ziyaret şansım olmayacak. Ama teklifin için teşekkürler:)
Yukarı Dön
sedefk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2008 Saat 10:48
Bebişimle tatilden yeni döndük, hiç korktuğum gibi olmadı, herşey çok yolunda gitti otelde..herkese tavsiye ederim...
Yukarı Dön
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1357
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2008 Saat 11:27
Sedef daha detaylı bilgi erirmisin canım ya bend egideceğim gerçi ben dayımla beraber onun yazlığına gitcem özel arabayla sanırsam benim işim daha kolay am abebişler havaya denize falan nasıl uyum sağladılar uykusu yemek düzeni bozuluyomu  su nasıl  falan detay istiyom ben pipitrik anayım bacım yazıver bi çırpı he LOLLOLLOLLOL
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
sedefk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2008 Saat 13:33
Walla çok rahat ettim diyebilirim hem de Antalyaya uçakla gittik.  Uçak çok keyifliydi yanıma ufak oyuncaklarını aldım. Onlarla oyaladım..55dk sürdü İstanbul'dan..İner inmez otele geçtik zaten. Öğle saati açık büfededen diyet menülerinden çorba içirdim. Her öğlen böyle geçti. Ertesi gün için beğendiği çorbaları kaba doldurup veriyordum. Havuza büyük bir simiti var onunla girdi. Çok keyif aldı. İlk başta hafif tedirgin oldu ama kucağımda alıştırmak için sırtını okşayarak soktum ki benden güven alsın. Ondan sonra simitine koyduk kendi kendine bir baktım ayaklarını çırpıyor:)) çok güldük o haline kızımın..Denize kucağımda soktum, simitiyle tehlikeli olabilirdi. Korktum..

Otel odasına, su ısıtmak için kahve makinasını, çorba ısıtmak için ise küçük cezve ve ufak bir ocak götürdüm:)) elektrikli..tabii bir de el mikseri..bir de havuza H.gg.es marka yeni çıkan mayolarla soktum..çok rahat ettim. Bir sürü kıyafet götürdüm bebişimin. Havuza t-şört ve şapkasıyla girdi. Güneş kremi Ch.c.o nun kini kullandım. Bir de çok bekletmedim havuzda, belki üşütür diye. En fazla 10-15dk suya sokuyordum belki üşütür diye korktum..Güneş yanığımız hiç olmadı allaha şükür..Uykusu da hep aynı saatte oldu. Hiç şaşmadı. Arabasında açık havada gezdirirken uyuyordu kolayca:)

Sakın tedirgin olma, herşey yolunda gider inşallah Melek:) iyi tatiller size..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.