Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebişle tatil nasıl olur?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebişle tatil nasıl olur?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2008 Saat 08:54
kızlar şöle yapalımmı ilk tatile giden arkadaş dönüşünü bize uzun uzun anlatsın. neler yapmalıyız die. bende bu bi ka.gündür kızımı bizimle akşam yemeklerine oturtuyorum dün mesela çorba (salçalı az tuzlu mercimek) ve 1 köfte yapmıştık kızıma özel
 biraz biraz verdik.tabi çok çok yemio ama bencede artık alıştırtmamız lazım..
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2008 Saat 19:53
en erken ben gidiyorum sanırım size dönüşte ne yaşadıysam anlatırımWinkumarım zorluk çekmeden bizde tatilimizi yapabiliriz Nuke
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
Hercai75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 408
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2008 Saat 00:50
Biz iki hafta önce Antalya tatilimizden döndük. Oglum 9 aylik. Ben yemek yönünden cok rahat ettim cünki kavanoz mamalari yiyor benim oglan. Yanima giderken kücük su isitici aldim (seyahat icin olanlar var). Hotelde odada su isitip sise mamasini öyle hazirliyordum. Birde termos aldim yanima ucakta, yolda veya sahilde sicak suyum hazir olsun diye. Ben hatta giderken bebek yatagimi bile götürdüm ama gerek yokmus hotelde veriyorlar zaten. Ben yinede benimkini kullandim. Birde cocuk arabasi cok lazim oluyor. Bizim oglan öglenleri bebek arabasinda uyuyordu, yani odaya cikmak zorunda kalmiyorduk. Aslinda cok rahat ve güzel bir tatil gecirdik. Bende bastan tedirgin olmustum ama umdugumdan daha rahat gecti.

Yukarı Dön
sedefk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2008 Saat 17:39
Biz de bu ay sonu gideceğiz Antalya'ya bebeişimle ilk defa. Umarım herşey yolunda gider.
Yukarı Dön
sedefk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2008 Saat 17:52
Anladım Zehracım, ben de bugün dolma içi yedirdim, çok mutlu oldum ilk kez ne zamandan beri :) İçine nane, sarımsak falan bile azcık koydum. Çok sevdi şükür...
Yukarı Dön
tugbayusuf Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 650
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2008 Saat 19:25
bizde bu hafta sonu gidiyoruz gelince uzun uzun anlatırımmm LOLLOL

biraz tedirginim inş sorunsuz geçerrrSmile

Yukarı Dön
sedefk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2008 Saat 20:55
inşallah güzel geçer tatiliniz..haberlerini dört gözle bekliyoruz..Thumbs%20Up
Yukarı Dön
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2234
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 19:30
bizde geçen sene gitmiştik. kızım o zaman 5 aylıktı. bende biraz tereddütlü gitmiştim ama tatilimiz güzel geçmişti. otele özellikle bebek yatağı sorup gitmeme rağmen sorun oldu ve ellerinde kalmadığı için yatak veremediler. bence siz siz olun bebeğinizin park yatağı falan varsa mutlaka götürün.
yemek problemimizde olmadı şükür o zaman beni emmiyordu ama aptamil veriyordum kızıma ve kutu mamalarıyla idare ettik.
bebek arabanızıda mutlaka götürün. ben gündüz onun içinde uyuttum. çok rahat oldu. odaya çıkıp beklemek zorunda kalmıyorsunuz.
ayrıca bebeğinizin havlusunu, şampuanını ve hatta yastığını bile götürün.
bu sene giderken tabağını kaşığını bile götürmeyi düşünüyorum (bebişlerimizin sağlığı için. ordakiler ne kadar hijyenik bilmiyoruzki...)

geçen sene rahat geçti ama bende bu sene düşünüyorum ne yapacağım diye...
kızım herşey yemiyor. gece süt içiyor(nerde ısıtacağım). biberon nerde yıkarım. deterjanda lazım olur.
ooofff bebişle tatil bol eşyalı ve biraz zormu olur acaba???

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.