Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
handeezgi
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 65
|
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2009 Saat 13:58 |
Oğlum için konuşmak gerekirse;
Anne sütü
Anne sütü (çünkü daha 6 aylık)
Kızıma gelince de;
Hertürlü çorba (yeterki adı çorba olsun),tavuk,balık,kırmızı et,biber dolması,sarma,taze
fasulye,sucuklu tost.Tek sorunumuz kahvaltı peynir,bal gibi şeyleri yemez o yüzden biz
hayata öğleden sonra başlıyoruz.Gene de fena sayılmaz dimi kızlar?
|
|
bilgeakgun
Kıdemli Üye
hepimiz hilalcigiz:)
Puanlar: 1971
|
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2009 Saat 14:10 |
yuh hande bize nispet mi yapmaya geldin burda yemekle sıkıntılı çocukların anneleri buluşuyo,sen desene şuna ne verirsem yiyo diye
|
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
Puanlar: 9455
|
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2009 Saat 14:14 |
Selam arkadaşlar,
İçinizde en ümitsiz vaka benim sanırım
Kızım 18.5 aylık olmasına rağmen yutma,çiğneme olayı malesef yok vee 4.ayda ek gıdaya başladığımz günden beri çok iştahsız
En sevdiği çorba yayla çorbası
Danette muhallebileri severek yiyor.
Ezogelin çorbayı çok az yiyor pütür daha yoğun olduğundan.
Şehriye çorbası
Dolma içleri ama en fazla 2 tane pirinç alır ağzına
Makarna ve köfteyi daha temkinli yiyor,yutamayacak diye korkuyor.Şimdilerde sahanda yumurta yemeye çalışıyor...Ama bunları doyana kadar yemiyor tabii ,göstermelik
|
|
bilgeakgun
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2009 Saat 14:18 |
Allah sabır versin Sunacım,işin zor,ama resminden gördüğüm kadarıyla zayıf bi bebeğe benzemiyor,bir de ben Kadir bey in dediği gibi bazı çocukların pütürlü yiyebilme becerisinin genlerinde saklı olduğuna inanıyorum,yani alıştırmayla alakası yok bencede.vakti gelince yiyecek üzülme.
|
|
|
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 8349
|
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2009 Saat 14:24 |
bilgeye katılıyorum sunacım. üzme kendini.. elbet yiyecek birgün hep böyle gitmeyecek yaa. hem gerçekten kilosu da iyi görünüyor..
Hande sana gelince nispet yookkk.. ve tabi maşallah, ne mutlu sana
|
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
Puanlar: 9455
|
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2009 Saat 14:25 |
bilgeakgun Yazdı:
Allah sabır versin Sunacım,işin zor,ama resminden gördüğüm kadarıyla zayıf bi bebeğe benzemiyor,bir de ben Kadir bey in dediği gibi bazı çocukların pütürlü yiyebilme becerisinin genlerinde saklı olduğuna inanıyorum,yani alıştırmayla alakası yok bencede.vakti gelince yiyecek üzülme. |
Sağol Bilge,işim gerçekten zor kızım 11 kilo.18.5 aylık.Ne bileyim bazen okuyorumda 16 aylık bebeğinin 13 kilo olduğunu yazanlara imreniyorum Pütürlüye gelince süzgeçten geçirmiyorum alışması için cesaretlendirmeye çalışıyorum,oluruna bırakıyorum.Ama kayınvalidem ve k.peder neden yemiyo bizimki bak 10 aylık çocuk herşeyi bütün bütün yiyor diye baskı yaptıkça ben çıl-dırı-yo-rummmmm
|
|
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 8349
|
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2009 Saat 14:28 |
suna sen hiç aldırış etme başkalarının sözüne.. yani demesi kolay biliyorum ama her çocuk farklıdır. bence bu onun bir eksikliğini göstermez. büyüyünce değişecektir eminim.. ya bir de 18,5 aylık çocuğun 11 kilo olması normal değil mi??
|
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
|
bilgeakgun
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2009 Saat 14:42 |
çok normal kilosu suna ya Ozan da 16 aylık 11 kilo 2 ayda kaç gram alabilir ki?seninkiyle aynı sayılır,Ozan çok hareketli görünüşte çok sağlıklı bir bebek,hiç kimse aa zayıfmış demiyor,sen hiçkimseyle karşılaştırma,kendi doğrularınla hareket et.
|
|
|