Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeklerinizi ne zaman dışarı çıkardınız
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebeklerinizi ne zaman dışarı çıkardınız

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
asyaseyhan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2008 Saat 19:16
doktora gitmemizi saymassak. 8. günde fotograf stüdyoya gittik. ayrıca 20 günlükten itibaren alışveriş merkezleri, bir arkadaşa ev gezmesi, hava alanı, hafif bir orman gezisi ve lunaparka gittikLOL

hiçç bişiyde olmadı. ikimizde çook huzurluyduk. avrupada çok insan soğuk hava bile olsa bir haftalıkken bile çıkarıyorlar.
selvi boylum al yazmalım ASYAM
Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2008 Saat 21:28
bende kizimla hastaneden ciktigim ertesi günü gezmeye ciktik bebek arabasiyla ama ne gezme mahalleden disari gidemedik cok sicakti o sene 20.6 de dogum yapmistim sonra bide baktik evde uyumayinca atiyordum bebek arabasina uyuyyordu keyfimizce geziyorduk ama oglumda 40 gün adimmimi atamadim disari hem cok soguk tu hemde rahatsizlanmistim arabayla cok gezdi oglum bebek arabasina hic binmedi ilk zamanlar..
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2008 Saat 22:34

ay bende 1hafta hastanede kaldim hastaneden ciktigim dakka carsiya attim kendimiiii

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2008 Saat 22:36
Ben 12 günlüktü sıkıldım evde. Güzelce aldım yanıma bindim taksiye eşimin işyerine ziyarete gittik sonra da hemen döndükLOLLOL Sonra bana bir cesaret geldi hemen her gün açık havaya çıkarttım kızımı. Ama yalanım yok arkadaşlar bir ara dışarı çıkma korkusu sardı beni. Nedenini tam hatırlamıyorum ama kapkaç korkusu veya burda okuduğum bir haber olabilir. O sıralarda bebeğiyle bir kadının çantasını çalmışlardı sanırım. Sonra o da iki üç hafta sürdü unuttum durmaksızın gezmelere gittik. Bana arkadaşlar gezenti anne diyorlardı.LOLLOL
Yukarı Dön
cadıkızım Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 328
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2008 Saat 02:00
ben ocak ayında doğum yaptım 1 hafta sonra benim ve kızımın doğum saonrası ilk muayenemiz sebebiyle çıktık dışarı. sonra 1 ayını doldurunca gezmeye başladık ama eşim minübüse falan binmemizi istemiyordu. biraz pimpirikli bir adam düşeriz falan diye işte. yakın yerlere çıkıyordum yada arabayla gidiyordum. 5-6 aylık oluncada havalarda ısındı zaten  artık biz özgürüz dedik cadıkızımla LOLLOL
Yukarı Dön
sporcuanne Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1356
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2008 Saat 11:09
ben de 28 şubatta doğum yaptım 3 gün sonra ardamı dr kontrolü için dışarı çıkardık ve ondan sonrada çıktık ve 20 günlüktü galiba dr kontrolü sonrası alışveriş merkezine götürdük biraz dolaştık hiç sorun olmadı sonrada konyaya geldik 2.5 aylıkken ve nisan ayıydı sabah erken uyanırdı annemle kanguruya koyardık sabah 8 gibi gezdirir temiz hava aldırırdık ve gezerken ardam uyur kalırdı eve gelir yatırırdık beşiğine yani 2.5 aylıkken her sabah çıkardım ve arkasıda geldi hergün gezdirir temiz hava aldırırdım oğluşuma kar kış demedim sıkıca giydiriridim gezdiriridim ve çokda hasta olmazdı oğlum çok sağlıklı bir bebeklik dönemi geçirdi....
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2008 Saat 11:53
dogumdan 1 hafta sonra saglikocagina gittik oglumla. kizimlada 1 ay sonraydi galibaConfused
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 945
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2012 Saat 13:49
bizde dr kontrolleri hariç 40mız çıktığı gün çıktık ama rezil etti beni kızım ağla ağla durmaz kırklı bebek ayyyy bi daha çıkmaya cesaret edemedim  zaten eşimde pimpiriklidir zaten bu senede feci soğuk dışarısı ama ev gezmelerine gidiyoruz halamıza anneannemize ve babannemize daha başka bi yer görmedik henüz 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.