Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Gelişim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebekleriniz ne zaman yürüdü??
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebekleriniz ne zaman yürüdü??

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tugbayusuf Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 653
Mesajın Direkt Linki Konu: bebekleriniz ne zaman yürüdü??
    Gönderim Zamanı: 04 Ara 2008 Saat 11:45

benim oğlum yusuf emir 14 ayını bitircek ama hala yürümedi doktor 16 aya kadar normal olduğunu söyledi ama yinede kafama takılıyo işte koltuk kenarlarında sıralıyo sürekli emeklemek istiyo ama bi türlü yürümedi ne yapabilirim sizin bebekleriniz ne zaman yürüdü???

Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 6410
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2008 Saat 11:48
tugbacım hiç endişelenme diğer gelişimleri normalse yürür Egede 15 aylık yürüdü bende senin gibiydim hiç yürümeyecek zannettim bir gün bi baktım babasının arkasından yürüdü gitti Big%20smileBig%20smile
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
tugbayusuf Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 653
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2008 Saat 11:53
Smileyaa hiç sorma sürekli aklımda yürütmeye çalışıp korkutmakda istemiyorum ama endişeleniyorum işte inşallah yusufta yürür en yakın zamanda canım sağoll
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3525
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2008 Saat 13:14
benim kuzucum 10 aylık, bende heyecanla  bekliyorum ilk adımını.
tuğbacım doktor gelişimini normal buluyosa ayrıca koltuk kenarlarında sıralıyosa canını sıkma canım...
Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4515
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2008 Saat 13:54
benim kizimi biz tutup yürütüyorduk  bi düsdü sonra bida basmadi ayagini 16 ayini biraz gecmisti yürüdügünde...
ama oglum simdi 13 aylik yasinda yürüdü biz hic karismadik kendi yürüdü sadece siralarken hadi kucak diye biraz cesaretlendirdim sonra baktim onunda hosuna gidiyor mesafeyi artirdik birgünde bana kucak gelirken döndü gittiLOLLOLLOL
ilk düsmelerde anneeee diye agladi bende kalk yahu diyince kalkip geliyordu simdi güzel yürüyor ama efeler gibi elleri havada yürüyor arada bi indiriyor sonra gene eller havayaLOLLOLLOLLOL
tugba canim bence hic merak etme yakinda oda kendinde bi cesaret bulup yürüyecektir
hele yürüsün sen artik isi gücü birak kos onun pesine hic durduramassinLOLLOLLOL

Düzenleyen begumfunda - 04 Ara 2008 Saat 13:56
Yukarı Dön
sporcuanne Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1356
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2008 Saat 14:10
benim oğlum da 11.5 aylık yürüdü Smile çok hareketliydi, ama bunu kendine sorun etme canım önemli olan doktarın sana söyledikleri çünkü her çocuğun gelişimi farklı çocukları birbirleriyle kıyaslamamamız gerek yoksa yanılgılara düşüyoruz merak etme senin yavrunda en kısa zamanda yürür ve her yeri karıştırmaya başlar bileSmile
Yukarı Dön
kelebegim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 420
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2008 Saat 14:43
benim kızım emeklemedi bile biz yerlerde emeklerdik bizi görüp taklit etsin diye. hiç oralı olmazdı anca gülerdi. koltuklardan tutup yürürdü. tam birinci doğum günü akşam toplanmışız. pastalar mumlar, kalabalık  falan bir baktım benim kız ayaklanmış yürüyor.  kendi yaşıtlarıda vardı onları görünce sanırım birden ayaklandı.  sende meraklanma başka bir problem yoksa zamanı gelince yürür.
Yukarı Dön
sengulnal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1660
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2008 Saat 15:06
slm tuba benim yiğenimde 15 aylıkkene yürüdü doktor hızlı güzel emekliyen çocuk geç yürür demişti hem senin oğlun sıralıyormuş bence kafana takacak bir konu yok yürüyecek inşallah ve zaman gelecek yetişemiycen.Smile sağlıklı günler dileğiyle

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.