|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
pnkllr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:(
|
|
![]() |
|
pnkllr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
tamam hocam denemek istiyorum çünkü siz takma deseniz de ben cok üzülüyorum en en zayif hep benim kizim bari biraz arayi kapatayim eger olursa.4 aylik 5 kilo. istahi da yok gunduzleri hep uyurkenicirmeye cakisiyorum.deneyecegim fantomalti.eger sonuc vermezse birakacagim. gunde kac ölçek kullanabilirim bir sınır var mi?ve su kadar ay kullan sonra birak gibi bir sey diyebilir misnz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Deneyin, ama gozunuzude acin. 1 ogunde aldigina degil, total gunde aldigini hesap edin.. 1 ogun cok iyi yiyipte, butun gun agizina lokma sokmazsa, zarardasiniz demektir.
|
|
![]() |
|
evet tamam doktor bey. her ogunune bir veya 2 olcek koysam olur mu? 3 4 saatte bir iciyor mamayi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Deneyin, neticede icindeki madde zararli bir madde degil. Tek sakincasi, tokluk hissi uyandirip, toplamda daha az yemesine sebep olmasi. Her cocuk bir degildir, deneyin..
|
|
![]() |
|
tamam hocam sagolun. mamasina gunde bir iki kez 2 olcek koymam digerlerinde 1 olcek koymam bobregine zarar verir mi?yani 2 olcek koymak?
|
|
![]() |
|
bir de eger ise yararsa bunu ben uzunca aylar kullanabilir miyim yoksa en fazla 3 ay kullanmam mi gerek oyle bir sey duydum da dogru mu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hic kullanmadigim icin bilmiyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|