Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Oyunlar & Oyuncaklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebeklerimizle Oynadığımız Her Oyunu Anlatalım...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBebeklerimizle Oynadığımız Her Oyunu Anlatalım...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 15>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2008 Saat 20:08
[QUOTE=duygu07]Merhaba arkadaşlar.
Bebeklerimizin sakinleşmesi, ruhsal gelişimleri ve öğrenme yeteneklerini geliştirecek küçük oyunlar yaparız. Bunlar yemek kadar önemlidir ama bunların sürekliliğini de sağlamak açısından sizlerle günlüğüme ileride Nil'im de yararlansın diye yazdıklarımı paylaşmak istiyorum. Sizler de böyle oyunlar oynuyorsunuzdur ve inanın benim bilmediğim birçok şey olduğunu düşünüyorum. O nedenle ben yazdım ve sizlerin de görmesini istedim. Umarım yararı olabilir.

/QUOTE]

(10 aylık)  çok sevdiği nesneleri o bakarken bir şeylerin altına (yastık.battaniye.) saklıyorum .buluyor veriyor yeniden saklıyorum .buluyor veriyor yeniden saklıyorum.her defasında kocaman bir aferin ve öpücük.ilk zamanlarda vermeyi bilmiyordu bugün ilk defa bana doğru uzatarak saklamamı istedi....oyun o sıkılana kadar devam ediyor.....
    Yukarı Dön
    meryem Açılır Kutu Gör
    Altın Üye
    Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2008 Saat 20:10
    (10 aylık) mama sandalyesinin altından bakınca ceeee.üstünden bakınca heyy  diyoruz.cee ve heyyy lerin sonunda çılgınca gülüyor....
    Yukarı Dön
    meryem Açılır Kutu Gör
    Altın Üye
    Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2008 Saat 12:24
    YEEMEK YEDİRME OYUNU

sekiz aylık- bu aylardayken zaman zaman iştahı azalıyordu.e bana da yemek yedirmek için yeni şeyler türetmek görevi düştü.Smile

yanımıza renk renk 20 -25 tane çamaşır maandalı alarak yemeğe oturuyorduk.her lokmasından sonra perdeye biir mmandal tutturduk bi kaç taneden sonra sebep ve sonucu kavradı.bi bakmışız perdede 20 ye yakın  mandal önümüzde de boş bir tabakLOLLOL
    Yukarı Dön
    begumfunda Açılır Kutu Gör
    Altın Üye
    Altın Üye

Puanlar: 3968
    Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2008 Saat 14:38
    ya ne güzel yemek yedirme oyunu süpermis..
    bizde hemen hemen ayni oyunlari oynuyoruz
    kizim eve geldikten sonra daha gürültülü oyunlar basliyor kizim la kücükken ellerim ellerim kollarim kollarim ve bütün her yerimizi melodili sekilde sayip en son yüzümüzü deyip ellerim yüzümü kapatir ve ben ceee derim oynuyoruz kizim bunu hoplayarak ziplayarak dans ederek oynuyor osman daha yürüyemiyor oda elini bi yerden tutup eslik etmeye calisiyor LOLLOLtek el tek ayagini kaldirarak... kizimin bu ara krese de oynadiklari oyun var bizde evde oynuyoruz -ben bisey görüyorum senin görmedigin ve bunun rengi kirmizi- ve basliyor tahmine hem kelime haznesi icin tekrar hemde ufaklik taklit ediyor güzel bi oyun bende cok severdim kücükken heryerde oynaliyor ... ve sayi saymayi merdivenleri inip cikarken ögrendi kizim osman konusmuyor ama oda artik bekliyor ben her basamakta sayiyorum bazende ucuyoruz babaannemize gidiyoruz günümüzün nasil gectigini anlatiyoruz sonra tekrar eve ucuyoruz LOL
    benim kizimda konusma problemi oldugu icin hep oyunlarla konusturmaya calisiyoruz .......
    Yukarı Dön
    yeşim Açılır Kutu Gör
    Altın Üye
    Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3664
    Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2008 Saat 16:34
    İlk fırsatta bende anlatacağım arkadaşlar....Embarrassed
    İkizlerim Azra ve Arda
    Yukarı Dön
    *naz* Açılır Kutu Gör
    Altın Üye
    Altın Üye

Puanlar: 4271
    Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2008 Saat 16:39
    Orjinalini yazan: yeşim yeşim Yazdı:

İlk fırsatta bende anlatacağım arkadaşlar....Embarrassed

bekliyoruz
    kalbi acıtan her ne varsa;
    sen hepsinden birazsın işte...
    Yukarı Dön
    ceylinsu Açılır Kutu Gör
    Kıdemli Üye
    Kıdemli Üye

Puanlar: 827
    Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eki 2008 Saat 00:26

10 aylıkken-ceylin ismailyk nın şekerim parçasını  aveanın oh be parçasını ama şu an özellikle kürşatın çok derdim var parçasına deli oluyor.kral tv de çıkınca hemen tv nin önüne geçip sallanmaya başlıyor diğer odadan dahi duysa gülümseyip hemen tv nin karşısına geçiyor.

Yukarı Dön
    ceylinsu Açılır Kutu Gör
    Kıdemli Üye
    Kıdemli Üye

Puanlar: 827
    Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eki 2008 Saat 00:34

şu an favori parçası çıngırdak ve tepecikli bebek bezi reklamlarına bayılıyor

bişeyi yere düşürdü mü yada değişik bişey oldumu ellerine ağzına götürüp a a a yapıyo ve buna bayılıyo.

yere uzandığımda bacaklarımı havaya kaldırtıyo kendi ayağa kalkıp ce e e yapıyo (benim için de spor oluyo)

çıppış çıppış deyip elini yüzüne sürüp kedi yüzünü yalamış diyoruz.

annemle horon tepmeye bayılıyo
    bacak bacak üstüne atıyorum oda bacağıma oturuyo bende onu yukarı kaldırıyorum bunun adı çından çından
    bir birimize kur yapmaya bayılıyoruz
    ibo nun söylediği hadi hadi ye bayılıyo ve ellerini yukarı kaldırıp sallıyarak hadi hadi diyo

Yukarı Dön
     Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 15>
      Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.