Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
ılgının annesi
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 212
|
Gönderim Zamanı: 04 Oca 2008 Saat 22:24 |
bizim oynadığımız oyunda buraya bi kuş konmuşun bi degişik versiyonu : harmancık harmancık içi dolu tavşancıkkkk.buyaya bi tavsancık gelmiş.bu tutmuş.bu kesmiş.bu pişirmiş bu yemiş buda hani bana hani bana demişşşş.onlarda sen git ılgının gıgısını ye demişler...sonra koldan baslayarak yiyoruz.ılgının gıgısı ılgının gıgısııııı..ha ha ha
|
ılgının annesi gökçen
|
 |
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7416
|
Gönderim Zamanı: 05 Oca 2008 Saat 00:50 |
|
 |
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Puanlar: 9866
|
Gönderim Zamanı: 05 Oca 2008 Saat 01:49 |
ılgının annesi Yazdı:
bizim oynadığımız oyunda buraya bi kuş konmuşun bi degişik versiyonu : harmancık harmancık içi dolu tavşancıkkkk.buyaya bi tavsancık gelmiş.bu tutmuş.bu kesmiş.bu pişirmiş bu yemiş buda hani bana hani bana demişşşş.onlarda sen git ılgının gıgısını ye demişler...sonra koldan baslayarak yiyoruz.ılgının gıgısı ılgının gıgısııııı..ha ha ha |
bende bu oynunu çok oynuyorum kuş cinsini ama 3 gün dür artık kendi yapıyor elinin içine parmağını koyup bana gösteriyor şarkısını söyleyince parmaklanı tutuyo zibidi çok şeker oluyor o zaman
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
 |
botag
Katılımcı Üye
Puanlar: 687
|
Gönderim Zamanı: 05 Oca 2008 Saat 14:54 |
duygu07 Yazdı:
botag Yazdı:
duru da müziği çok seviyor.müzik çaldımı yada şarkı söylersem alkış yapıyor,oynuyor.Daha anne karnındayken müzik dinletiyordum ben ona.ce ee oyununu Duru da çok seviyor.bol bol şarkı söylüyoruz.hayvanlarla ilgili kitaplara bakıyoruz.bu köpek,bu kedi gibi tanıtıyorum ben ona.biberonu gösteriyorum su diyorum o da su gibi birşeyler diyor.nerde diyorum gösteriyor.bebek nerde,top nerde ,araba nerde tek tek öğrettim.bana getir diyorum getiriyor.top oynuyoruz.bu bebeğin gözü,kulağı gibi duyu organlarını öğretmeye çalışıyorum.sizinle buluştuğumuzda adığım müzikli kitaba bayılıyor.tavsiye ederim.bol bol anne,mama gibi kelimeleri tekrarlıyorum.mamayı görünce ağzını açıp kapatıyor.herşeye bu demeye başladı.senin gibi elime çak deyince çakıyor. |
Müzikli kitabın hayvanlı olanını ben de almayı düşünüyorum. Köşeleri batmıyor değil mi? Sadece ondan çekindim almadım ama çok seviyorsa benimki de sever sanırım. Öneriyorsun yani. 
|
Duru sürekli oynuyor onunla.bir sıkıntı olmadı.bence sen de al.öneririm 
|
 |
duygu07
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2008 Saat 02:20 |
Hemen alıcam canım.
|
 |
duygu07
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 16 Oca 2008 Saat 22:30 |
Arkadaşlar bebeklerinizle oynadığınız başka oyunlar yok mu yeni ve eğitici bilmediğimiz oyunlar?
|
 |
hülya
Pırlanta Üye
Puanlar: 7438
|
Gönderim Zamanı: 18 Oca 2008 Saat 11:12 |
bizim oğluşumuzda babasının onun için uydurduğu şarkıyı duyunca sakinliyor ama babasının sesinden
"babişinin oğluşu, annesinin kuzusu, benim biricik yavrum" sözlerini yavaş yavaş ve alçak sesle söyleyince bizimki mayışıyorrrr
|
 |
ılgının annesi
Katılımcı Üye
Puanlar: 212
|
Gönderim Zamanı: 21 Oca 2008 Saat 00:33 |
oyun degil gerci yazacagım ama biz aksamüzeri trt 1 deki gece bahcesini izliyoruz.belki tv izletmek doğru bişey degil ama alıkoyamıyoruz ilgisini çekiyo cocukların bari yasına uygun bişeyler izlesin.program 18e doğru baslıyo.apsiy dayyzi,la la , po po, igıl pigıl gibi tuhaf isimli kuklaların maceralarını anlatıyo.isimler tuhaf ama program güzel
|
ılgının annesi gökçen
|
 |