Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Oyunlar & Oyuncaklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebeklerimizle Oynadığımız Her Oyunu Anlatalım...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBebeklerimizle Oynadığımız Her Oyunu Anlatalım...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 12131415>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
NeLLy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 185
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2009 Saat 21:09
Orjinalini yazan: ilal ilal Yazdı:

Orjinalini yazan: NeLLy NeLLy Yazdı:

6 aylık bebeyle ne oynanır kızlarr? Annecik nerdeee diyip kaybolup burdaa demekten ve şarkılar söyleyip sallanmaktan başka :)))

fazlada birşeyler oynayamazsın....ben gıdıklardım...kucağıma alıp koridorda zıplaya zıpalaya koştururdum....al- ver çalışırdık...alırdı ama vermezdi...bu dönemde elimi uzatıp ''merhaba Eylül'' derdim...elimi tutunca tokalaşırdım...Ki kısa zamanda bunu öğrenmişti...tokalaşırdı benimle...araba geldi...durakda ta dur ditt yapardım....avucunda burda bir kuş varmış... ı yapardım...çok tepki vermezdi o dönemlerde ..şimdilerde meyvelerini topluyorum...hadi kuş yapalım dediğimde avucunu açıyor...

aa bak...battaniyesinin altına ona göstererek bir oyuncağını koy...aaa oyuncak nerdeymiş de...ilk seferlerde yardım bekleyebilir. fakat hemen öğreniyor.açıp buluyor.

süper anne ilal... hepsini yapıyorum bende. :Hatta daha neler neler yapıyorum. aslında oğlum oyunsuz kalmıyormuş. :) ben fazla heveslendim galiba sizin bbişler büyümüşya:) çoook teşkkür ederimmmm
Yukarı Dön
belma Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4440
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2009 Saat 00:39
Orjinalini yazan: burcu burcu Yazdı:

Orjinalini yazan: meryem meryem Yazdı:

Orjinalini yazan: burcu burcu Yazdı:

site çok güzel görünüyor aldım dık kullanılanlara daha geniş bir zamanda inceleyeceğim ifom sağol.. biz de o dediğin nesnelerden yok ama başka materyallerle oynayabiliriz aynı oyunu.. aslında market arabası oyuncakları kızlar için diye geçiyor hep, o yüzden cesaret edemedim ama market arabalarını çınar çok seviyor.. hem biz kaanla markete gidince market arabasını hep kaan kullanır ben sadece alışveriş yaparımLOLLOL

arkadaşımın kızının bu arabalarından vardı...ali ilber misafirlik boyunca elinden düşürmedi..eline ne geçerse kızın odasından arabaya yereştirip tur attı evde...alıyım diye düşündüm hatta gözüm aradı oyuncakçıda ama renkleri hep pembeydi...bence dde kız oyuncağı olmamalıThumbs Up
ayyy ben size birşey anlatayım da gülünLOLLOL
eltimin çınardan 6 ay büyük bir kızı var. bir de 5 aylık bir bebeği.. birgün tüm gün ordaydım.. biz bebeği yıkadık falan onla ilgileniyoruz.. çınar da eline kuzeninin alışveriş sepetini almış, bana geldi ve "ben miggosa gidiyom, ne istiyosun dedi"LOL ekmek al bana dedim.. kaşındımLOLLOL sonra zeynepten bir ses "çınar bi yere gidiyooooo" ama ses yankılı geliyo tabi.. (bu arada ben sürekli sokak kapısını kilitliyorum. ama yeğenim uslu oldugundan ve alışkın olmadıklarından kapı açıldıktan sonra kilitlemeyi unutabiliyorlar- nitekim de bu kez unutmuş biri) bir koştuk benim sıpa asansörün kapısında. asansörü de çağırmış, boyu uzanıyorrahatlıkla,.... ben tabi çorapla falan fırladım.
-oğlum nereye dedim
-miggosa ekmek almaya demez miLOLLOL
aklıma geldi de anlatayım dedim. hem de ibret olsunLOLLOLLOL
Burcucum tamda Çınar a yakışır bir davranış.Deiğini yapıyor paşamWinkAman dikkat etmeye devamLOL
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
Yukarı Dön
NeLLy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2010 Saat 00:13

artık mert büyüdü saklambaç oynuyoruz... birde pislik içindesiiiiiiiiiiin diyince krize giriyor gülmekten...

elime birşey saklayıp iki elimide gösterip nerdeee diyorum bayılıyor...
Yukarı Dön
oğuzkağan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2934
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2010 Saat 00:31
Orjinalini yazan: meryem meryem Yazdı:

meryemcim süpersin canım.yarın bende oğuzkağanla oynayacağım

Yukarı Dön
oğuzkağan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2934
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2010 Saat 00:33
bizde oğlumla kutulardan tünel ve köprü yapıp araba sürüyoruz.bayılıyor benim oğlum.tabiki evde herkesin bir arabası var.benim arabamı benden başkası süremiyorLOL
Yukarı Dön
NeLLy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2010 Saat 16:40
http://www.anaokullu.com/
Sürekli takip ettiğim güzel bir site... Tavsiye ederim
Yukarı Dön
şefo Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1186
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2010 Saat 18:57
biz kızımla çocuk şarkıları söyleriz saklambaç evcilik oynarız.genelde resim yaparız.Smile

Yukarı Dön
arzucan_81 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 87
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2010 Saat 11:07
- pon pon kızım diye şarkı sölediğim zaman gülmeye başlar
- ceee yaptığım zaman kahkaha atar
- emdiği zaman ellerini öptüğüm zaman hoşuna gidiyor
- örümceğe bindirdiğim zaman " tuttum kızımı" dediğim zaman kahkaha atıyor
-turkcell reklemıda emekleme pozisyonuna gelip oynamaya başlıyor
-kendisiyle konuştuğum zaman o da konuşmaya başlıyor
-kitap okurken çok dikkatli bir şekilde beni dinliyor
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 12131415>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.