|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 12131415> |
Yazar | |||
NeLLy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haz 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() |
||
süper anne ilal... hepsini yapıyorum bende. :Hatta daha neler neler yapıyorum. aslında oğlum oyunsuz kalmıyormuş. :) ben fazla heveslendim galiba sizin bbişler büyümüşya:) çoook teşkkür ederimmmm
|
|||
![]() |
|||
belma ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4440 |
![]() |
||
Burcucum tamda Çınar a yakışır bir davranış.Deiğini yapıyor paşam
![]() ![]() |
|||
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
|
|||
![]() |
|||
NeLLy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haz 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() |
||
artık mert büyüdü saklambaç oynuyoruz... birde pislik içindesiiiiiiiiiiin diyince krize giriyor gülmekten... elime birşey saklayıp iki elimide gösterip nerdeee diyorum bayılıyor...
|
|||
![]() |
|||
oğuzkağan ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2008 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 2934 |
![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
oğuzkağan ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2008 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 2934 |
![]() |
||
bizde oğlumla kutulardan tünel ve köprü yapıp araba sürüyoruz.bayılıyor benim oğlum.tabiki evde herkesin bir arabası var.benim arabamı benden başkası süremiyor
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
http://www.anaokullu.com/
Sürekli takip ettiğim güzel bir site... Tavsiye ederim
|
|||
![]() |
|||
şefo ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ara 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1186 |
![]() |
||
biz kızımla çocuk şarkıları söyleriz saklambaç evcilik oynarız.genelde resim yaparız.
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
arzucan_81 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() |
||
- pon pon kızım diye şarkı sölediğim zaman gülmeye başlar
- ceee yaptığım zaman kahkaha atar
- emdiği zaman ellerini öptüğüm zaman hoşuna gidiyor
- örümceğe bindirdiğim zaman " tuttum kızımı" dediğim zaman kahkaha atıyor
-turkcell reklemıda emekleme pozisyonuna gelip oynamaya başlıyor
-kendisiyle konuştuğum zaman o da konuşmaya başlıyor
-kitap okurken çok dikkatli bir şekilde beni dinliyor
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 12131415> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|