Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebeklerimizin gelişimini burada paylaşalım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBebeklerimizin gelişimini burada paylaşalım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 19>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
BALIM Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 915
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2007 Saat 11:19
benim oglum ayin onunda 14 aylik olacak sekiz aylikken emekledi, onbir aylikken yurudu simdide hic yerinde durmuyor... anne, baba, dada (bye), nijntje, dede, mama gibi seyler diyor, burnun nerde deyince gosteriyor, ayaklarini gosteriyor, coraplarini giy dedigimizde ayaginin uzerine koyuyorLOL hayvanlari cok seviyor horoz nasil yapiyor dedigimizden onun sesine benzer sesler cikartiyor... akli fikri gezme LOL altini kirlettiginde gidip bezini getiriyor degistir diye, nijntji nin sarkisini soyluyor beceremesede cok tatli soyluyor kitaptan resimleri sorunca gosteriyor kus, kedi ,tavuk ,ari vs. uyku duzeni iyi yemek yemesi eskiye nazaran daha iyi... iste boyle canim oglumla aksama kadar vakit geciyorWink

Düzenleyen BALIM - 08 Haz 2007 Saat 11:20
<a href="http://www.baby-gaga.com/">
<a href="http://lilypie.com">
Yukarı Dön
duru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Yiğit ve Efe'nin Annesi"

Puanlar: 2222
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2007 Saat 12:45
benim oğlum 6 aylık,babası işte olduğu zamanlar  kapıya doğru bakıp,babası gel babası gelgel dediğimde kafasını hemen kapıya doğru çeviriyor,elimle gel gel yapınca çok seviniyor ve çığlık atıyor.arabasına bindirdiğim zaman dışarı çıkacağımızı anlayıp ağlasa bile hemen susuyor,aynaya bakmaya çok seviyor,çocukları,bebekleri çok seviyor ve onlarında kendisi gibi küçük olduğunun ayrımını yapabiliyor,tvde veya dışarıda bir bebek çocuk gördüğünde hemen tepki veriyor sesler çıkarıyor.yüzüstü uzanınca ayaklarını dizlerine kadar çekiyor kendini azda olsa ileri ittirebiliyor,uzun süreli olarak oturamıyor henüz devriliyo un çuvalı:))ben araba kullanırken hiç ses çıkarmıyor arkamdan pür dikkat beni seyrediyor,baby tvdeki tulli ye bayılıyor.henüz kelime çıkaramıyor,ama baba,anne,dede yi öğretmeye çalışıyorum ve bu kelimeleri duyduğundabağırıyor gülüyor..yüzüstünden sırtüstüne sırtüstünden yüzüstüne dönüyor.şimdilik bu kadar.

Yukarı Dön
zvarol Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 31
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2007 Saat 14:56

benim minik kızım Duru 24 günlük. yakın zamana kadar yiyip içip kaka yapıp uyuyordu. yani hepimizin emeklilik hayali.

Bu ara biraz gazı başladı. Koridorda Aaaarı Vız Vız Vız şarkısını söyleyerek ve zıplayarak volta atıyoruz. Babası ile korkunç bir göz teması var. Akşamları ona maç anlatıyor ya da beraber maç seyrediyorlar. O da anlıyomuş gibi bakarken uyuya kalıyor. Şimdilik salondaki siyah avizeden başka pek birşeye ilgi göstermiyor.
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10157
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2007 Saat 15:16
en minik bebeğimiz sanırım duru....
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2007 Saat 21:48
benimki çok huysuz bugünlerde diş çıkartoyordur diyoruz ama ortada diş miş yok Confused
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2007 Saat 09:46
benim kızımda 6 aylık,uyandıg zaman beni gördüğünde sevinç çığlıklaroatıyo,aynada kendien bakmaktan çok hoşalnıyo,banyo yapmayı çok seviniyo, giyinmeyi ve sıcagı sevmiyo,dışarı çıkmayı çokseviyo ve hergün aynı sattlerde dışarı çıkmah için huysuzlanıyo,eline aldıgı şeyi bi elinden diğer eline geçirebiliyo,sırt üsttenden yüz üstü sonra tam tersi dönebiliyove yüz üstü dururken bacaklarını karnına çekerek öne dogru ilerliyo,yemek yeren agzındakini püskürtüyove çok hoşaknıyo yemek istemedği zaman dilini ters çeviriyo...daha var ama şimdi aklıma gelenler bunlar
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2007 Saat 15:00
eeee başka bebişimiz yok mu kızlar....
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2007 Saat 18:45
çok zaman geçti şimdi en küçük bebeğimiz kim...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 19>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.