|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 16171819> |
Yazar | |
ceylinim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ceylinle Durum: Aktif Değil Puanlar: 732 |
![]() |
Ceylin 10 aylık. 5.dişimizi patlatmak üzereyiz. emekliyoruz,tay tay duruyoruz. bilinçli olarak baba-meme diyoruz,mont giydiğimde başlıyoruz güle güle yapmaya. istediğini alamadığı zaman resmen sinir krizi geçiriyoruz. müzik sesi duyunca alkışlamaya başlıyoruz. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Hepinizin bebeğinee ve kızıma maşşşallllaaahhh |
|
![]() |
|
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 7922 |
![]() |
Aferin ali İlbereee
![]() ![]() annesi valla sana da kocaman bir aferinnn
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ceylinim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ceylinle Durum: Aktif Değil Puanlar: 732 |
![]() |
Maşallah mertçik. Normal bence de. Çünkü erkek çocukları kız çocuklarına göre geç konuşuyor,yiyenim yaşını karşıladı ilk kelimelerinde
![]() |
|
![]() |
|
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3781 |
![]() |
bütün bebeklerimize kocaman maaşallah diyorum...
birgülcüm özellikle senin için anlatıcam...oğlum yakında iki yaşını bitirecek...ve derlerdi de inanmazdım...iki yaş geç konuşan çocukların miladı olurmuş...birden bire çok şaşırtan ataklarda bulunurlarmış...gerçekten de öyle oldu...Oğlum yaşına kadar sadece ama sadece sesli harf çıkartırdı..aaaaaeeee oooooooooouuuuuu gibi....sonra yaşına bastıktan bi kaç gün sonra birden bire onu "bubba bubba mummamumma " derken bulduk....şu son bir haftada ise artık bizden ne duyarsa tekrar ediyor...bu bizi nası mutlu ediyor anlatamam....sabret diyen arkadaşlarımı şimdi daha iyi anlıyorum...sen de sabret arkadaşım...kadir bey in bi yazısı var sitede onu bulursam ekleyim...o yazııyı okuyunca içim ferahlamıştı benim....her çocuk bir değil anlayacağın.... ayrıca dün ekleyemediğim resmi şimdi düzelttim arkadaşlar...daire çiz deyince çiziyor artık benim oğlum ![]() ![]() kadir bey in yazısıhttp://www.anneoluncaanladim.com/yazarlar/21/kadir-tugcu-faap/594/cocuklarda-konusma-bozukluklari Düzenleyen meryem - 12 Kas 2009 Saat 20:20 |
|
![]() |
|
hülya ![]() Pırlanta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 7438 |
![]() |
alperde karalama yapıyor aynı senin oğlun gibi
maşallah oğluna
|
|
![]() |
|
sofialoren ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 423 |
![]() |
kızlar benım oglum 15 ayın ıcınde yuruyor kosuyor cekyattan yataktan asagı ınıyor sandalyeye cıkıyor ama ınemıyor merdıven cıkıyor yanı fızıksel ahreket olarak ıyı cok ıyıde 9 aylıkken hınneee anne dıyen cocuk sımdılerde anne bıle demıyor opmeyı ogretemedık bay bay ı zorla yaptırmaya calsıyoruz.muzık duydugunda oynuyor donerek alkıs yapıyor (paldır kuldur dusuyor bu arada).yanı konusmaması tek kelıme bıle soylememesı normalmı?kendınce bır dıl bulmus kaldırık kulduruk bısıler soyluyor kus dılımı desem arapcamı desem ıngılızcemı bılmıyorum ama cok komık gorunuyor cıddı cıddı ellerını aca aca ozellıkle sabah kalktıgında bu sekılde bısıler anlatıyor karsılık verıyorum oylemı olmus annecım sabahmı olmus ruyamı gordun meleklerımı cıceklerımı ... falan ama tek kelıme almıyor benden o hala gaydırı guyduru sece mece bısıler dıyor.bu normal mi?
|
|
![]() |
|
TÜBAY ![]() Elmas Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nis 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4018 |
![]() |
benim kızım 9.5 aylık.bay bay yapıyo. gel gel yapıyor. çorapların nerde deyince ayaklarını gösteriyor. teyzeyi dayıyı dedeyi sorunca hepsine ayrı ayrı dönüp bakıyo. emekliyor ellerinden tutup yürümeyi çoook seviyor. anne , baba, teyze(deyde), dayı, anneanne, gel, bay bay hepsini söylüyo. birde elleriyle bitti yapıyor.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
|
![]() |
|
münevver ![]() Elmas Üye ![]() ![]() forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi Kayıt Tarihi: 27 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4639 |
![]() |
bizim ufaklık 10 aylık oldu bugün
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() her çocuk bir olmmuyo tabiiki..yeğenimiz 10 aylıkken anaşılır bişekilde ''atatürk .ayakkabı..'' gibi zor kelimeleri söylüyodu..ben çalışıyo olmamam bağlıyorum kelime haznesinin azlığını
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 16171819> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|